VERHUURD

Brochure aanvragen

Kapelmeesterlaan 86 Tilburg

ALGEMEEN

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

LOCATIE

De ruimte is strategisch gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-Noord’ op slechts een paar honderd meter van een oprit van de ring van Tilburg en de N261 richting Waalwijk en Den Bosch. Dit biedt uitstekende logistieke mogelijkheden voor bedrijven actief in de provincie Brabant of heel Nederland. Naast een goede locatie gekeken vanuit logistiek ligt het pand ook naast bedrijventerrein ‘Kraaiven’ van ruim 200 hectare met een legio aan ondernemingen. De objecten in de directe omgeving hebben veelal een woonbestemming, Stadsdeel ‘Tilburg-Noord’ heeft 24.000 inwoners en is daarmee een van de grootste wijken in Tilburg. De wijk is de laatste jaren aan het vernieuwen en beschikt over een geheel nieuw wijkcentrum, ‘Wagnerplein’, welke de wijk weer een frisse uitstraling heeft gegeven.

 

OBJECT

De bedrijfsruimte van ca. 510 m² is zeer functioneel te gebruiken gezien het een vrijwel vierkante ruimte betreft. Naast een overheaddeur zijn er twee loopdeuren aanwezig waarvan een uitkomt in de entree. Hier bevindt zich een balie, toilet en extra (kantoor)ruimte. Verder bevindt zich in de bedrijfshal nog een (klein) losstaand kantoor. Het gebruik van het buitenterrein is bespreekbaar, we horen graag wat voor u wenselijk is! Het terrein is afsluitbaar middels een hekwerk.

Oppervlakten

Bedrijfsruimte:               circa 510 m²

 

Voorzieningen

De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:

– betonvloer;

– overheaddeur;

– krachtstroom;

– LED verlichting;

– kantoorruimtes;

– entree met balie;

– pantry;

– toilet;

– krachtstroom voorziening;

– afsluitbaar terrein middels een hekwerk.

 

Parkeren

Mogelijkheid tot parkeren op afgesloten terrein en gratis parkeren aan openbare weg.

 

Huurprijs

€ 2.500,- per maand te vermeerderen met BTW.

 

Huurperiode

5 + 5 jaar

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per kalendermaand vooruit te worden voldaan.

 

Voorbehoud en gunning

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar. De

vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling

te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg

samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.


Adres:
Kapelmeesterlaan 86
5049 NL   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 510 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 2.500,- per maand