Brochure aanvragen

Zwartrijt 5 Berkel-Enschot

Algemeen

Het pand is gelegen op het bedrijventerrein Enschotsebaan te Berkel-Enschot, tegen industrieterrein Loven (Tilburg-Oost) . Berkel-Enschot behoort sinds 1997 tot de gemeente Tilburg. De directe omgeving wordt gekenmerkt door diverse bedrijven, o.a. Zarges B.V., I&L Logistiek, en Quality time.

Locatie

Het pand is nagenoeg direct gelegen aan de op- en afrit van de Burgemeester Bechtweg, de buitenring die A58 (Breda – Eindhoven) direct verbind met de N261, de rijksweg naar Waalwijk, en de N65, de rijksweg naar Den Bosch. Ook industrieterrein Loven en het centrum van Tilburg zijn op slechts enkele auto-minuten afstand gelegen. Op circa 10 minuten loopafstand bevindt zich een bushalte met een directe verbinding naar het Centraal Station van Tilburg.

Object

Het betreft een kantoorruimte in een bedrijvencomplex. De kantoorruimte is geheel gelegen op de eerste verdieping en is zeer compleet afgewerkt, inclusief airco, systeemplafond met LED verlichtingsarmaturen, tegelvloer en kabelgoten. Je hebt een eigen entree aan de zijkant van het object.

Medehuurder

BK ingenieurs zoekt een medehuurder voor het pand. Zij maken gebruik van de begane grond, inclusief de showroom / opslagruimte. Vanuit de showroom is er een open trap met een vide naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevindt zich een gescheiden toilet groep enkel te gebruiken door de huurder van de verdieping. Mocht u behoefte hebben aan een eigen pantry kan ook dit gerealiseerd worden.

Er is een aparte toegangsdeur gereserveerd voor de huurder van de bovenverdieping. Vind u het echter niet erg om via dezelfde deur naar binnen te gaan en door de ruimte te lopen voordat je je eigen werkplek bereikt, drink je op vrijdagmiddag graag een biertje met je mede ‘huurgenoten’? Dan kan dit natuurlijk ook en is dit de perfectie locatie voor uw bedrijf. Kijk voor meer informatie over BK ingenieurs op www.bkingenieurs.nl. Misschien kunt u op werkvlak iets voor elkaar betekenen.

Oppervlakte

Kantoor:                                                     ca. 280 m² , vanaf 180 m²
Parkeerplaatsen:                                      maximaal 12 plaatsen op eigen terrein

Huurprijs

€ 100,- per m² per jaar excl. servicekosten en BTW.

Huurperiode

huurperioden in overleg

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg

Voorzieningen:

 • systeemplafonds met LED tegels;
 • tegelvloer;
 • huidige indeling met (glazen) scheidingswanden
 • gescheiden dames- en herentoilet;
 • douches;
 • kabelgoten ten behoeve van data, telefonie en elektrapunten;
 • mechanische ventilatie en airconditioning;
 • patchkast (exclusief apparatuur);
 • alarminstallatie;
 • camera’s rondom het gebouw.

Alle genoemde zaken worden eenmalig ter beschikking gesteld. Aanpassingen, onderhoud, vervanging en verwijdering komen voor rekening en risico van huurder.

Parkeren

Maximaal 12 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

 Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan.

Bijzonderheden

 • De kantoorruimte maakt onderdeel uit van een kantoor met showroomgedeelte, waarin het ingenieursbureau BK Ingenieurs, afdeling Bodem is gevestigd. In de afgesloten kantoorruimten op de begane grond zijn werkplekken ingericht voor de adviseurs. In de showroom / opslagruimte wordt onder andere apparatuur opgesteld, waarmee het veldwerk-team de onderzoeken op locatie uitvoert. En er is een ruimte om met elkaar te lunchen en te borrelen op vrijdagmiddag. Het open karakter zoals dat op dit moment in het pand is, zal gehandhaafd moeten worden.
 • Het betreft het een onderhuur-situatie; definitieve toestemming van hoofdverhuurder is vereist.

BK Ingenieurs

BK Ingenieurs adviseren in de grond-, weg- en waterbouw. Van het allereerste bodemonderzoek tot en met het begeleiden van een veilig bouwverloop. Van het vergunningstraject tot en met het totale omgevingsmanagement. Dat doen zij basis van onderzoek, voor én in samenwerking met onder meer aannemers, architecten, woningbouwcorporaties, gemeenten en ontwikkelaars.


Adres:
Zwartrijt 5
5056 ST   Berkel-Enschot

Totaal aantal m²:  ca. 180 - 280 m²
Huurbaar vanaf m²:  ca. 180 m²
Huurprijs:  € 100,- per m²