Brochure aanvragen

Eilenbergstraat 5a Tilburg

Zelfstandige Kantoorruimte met mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein

 

Algemeen

Tilburg is met ruim 217.000 inwoners één van de grootste steden van Nederland. Tilburg is centraal gelegen in de regio Midden-Brabant, economisch gezien een succesvolle regio in Nederland.

 

Locatie

De kantoorruimte is centraal gelegen inde ‘De Schans’ in stadsdeel ‘Tilburg-Noord’, nabij winkel-centrum Wagnerplein en uitvalswegen. In Tilburg Noord bevinden zich alle denkbare openbare voorzieningen zoals: ‘Winkelcentrum Wagnerplein’, de Stadswinkel, de openbare bibliotheek, een openbaar zwembad en diverse andere sportvoorzieningen en sportverenigingen.

Het Wagnerplein heeft een complete metamorfose ondergaan. Het plein en het aangrenzende Von Weberpark zijn helemaal vernieuwd en er zijn diverse openbare voorzieningen bijgekomen. Het sportcomplex ‘Drieburcht’ was al vernieuwd en biedt thans onderdak aan drie zwembaden, een fitnessruimte, sporthal en kinderdagverblijf. Het Wagnerplein en haar omgeving `zijn getransformeerd naar een levendig nieuw centrum van Tilburg Noord. Verder zijn de uitvalswegen richting Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda snel en eenvoudig te bereiken.

 

Object

Zelfstandige kantoorruimte met pantry en toilet. De kantoorruimte bestaat thans uit een open kantoortuin, een directiekantoor en een archiefruimte.

De kantoorruimte is voorzien van:

–        cv-installatie aangesloten op verwarmingsradiatoren;

–        verlichtingsarmaturen;

–        voldoende elektra aansluitingen;

–        kabelgoten t.b.v. databekabeling;

–        pantry;

–        toilet.

 

Het object is gelegen op een perceel van 488 m². Het perceel is van twee kanten toegankelijk en naar eigen wens is te gebruiken en in te delen. Momenteel is het pand in gebruik als kantoorruimte.

 

Volgens het bestemmingsplan zijn er bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden voor het object:

De gebieden die op de plankaart zijn aangegeven als: ‘G’ zijn bestemd voor de navolgende functies zoals nader omschreven in artikel 7:

 1. bedrijven;
 2. kantoren tot maximaal 250 m² b.v.o.per zelfstandige eenheid met een maximum van 700 m² b.v.o. per bestemmingsvlak;
 1. maatschappelijke instellingen;
 2. recreatie en sport;
 3. zorg- en dienstverlening (zakelijk en persoonlijk);
 4. wonen, gestapeld en niet gestapeld met dien verstande dat:

–      gestapelde woonbebouwing alleen is toegestaan langs de ‘hoofdstructuur oude gebieden’;

–       bij gestapelde woonbebouwing op de begane grond tenminste 50% van de totale vloer-oppervlakte met één of meerdere van de onder a t/m e bedoelde functies dient te worden gerealiseerd, dan wel met een menging hiervan;

–       indien woningen op de begane grond zijn geprojecteerd, moeten de entrees van deze woningen direct aan de straatzijde op maaiveldniveau grenzen.

 

Verdere uitbreiding van het kantoor behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan de kantoorruimte worden getransformeerd naar een gelijkvloerse woning.  Hiervoor verwijzen wij u naar www.tivoliwoningmakelaars.nl

Oppervlakte

Kantoor:                                                         circa 101 m²

Perceel:                                                           circa 488 m²

Maximaal bebouwingspercentage:      50%

 

Voorzieningen

 • Ontsluiting aan twee zijden
 • Gelijkvloers
 • Brede bestemming
 • Perceel afscheiding wordt gerealiseerd
 • Garage/opslagruimte aanwezig.
 • Dubbel glas
 • Airconditioning

 

Parkeren

Mogelijkheid tot creëren van parkeerplaatsen op eigen terrein. Verder in het openbaar gebied voldoende parkeermogelijkheden .

 

Vraagprijs

€ 309.000,- k.k.

 

Opleverdatum

In overleg

 

Zekerheidsstelling

Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.


Adres:
Eilenbergstraat 5a
5011 EA   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 101 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  €309.000,- k.k.