VERHUURD

Brochure aanvragen

Vollerstraat 12a Goirle

Algemeen

Het object is gesitueerd op bedrijventerrein Tijvoort te Goirle. Tijvoort is economisch gezien van grote waarde voor Goirle, behoud en versterking van het vestigingsklimaat voor ondernemers is dan ook een belangrijk speerpunt van de gemeente. De gemeente Goirle is voornemens het bedrijventerrein volledig te revitaliseren. Enkele speerpunten zijn, behoud van de huidige bedrijvigheid, duurzaam opereren, veilig en strikte handhaving van de openbare ruimte.

Locatie

Bedrijventerrein Tijvoort is gelegen vlak langs de Turnhoutse-baan welke op zijn beurt prachtig aansluit op de rijksweg A58 Richting Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed te noemen. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is prima. Bushalte is op loopafstand gelegen. Bedrijventerrein Tijvoort heeft een omvang van ca. 80 ha en telt op dit moment in totaal 245 bedrijfsvestigingen, dit aantal groeit al jaren lang ieder jaar.

Object

Het object is een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit vier bedrijfsunits gebouwd in 1984 elk met eigen entree waarvan er meerdere te huur worden aangeboden. Onderhavige ruimte betreft de ruimte met de grootste overheaddeur (Vollerstraat 12a). De ruimte bestaat uit 3 delen ieder af te sluiten met een roldeur. Daarnaast beschikt de ruimte over een grote ingebouwde kluisruimte en een entresolvloer van ca. 45 m2 met aparte lunch of kantoorruimte.

Oppervlakte

Begane grond:                                                                      244 m²                             

Entresol:                                                                                45 m²                              

 

Huurprijs

€1.950,- per maand excl. BTW

 

Voorzieningen 

• Overheaddeuren
• Betonvloer
• Houten trappen naar 1e verdiepingen
• Twee toiletten
• Pantry
• Gasheater
• Kantoor/lunchruimte
• Kluiskamer
• Eigen nutsvoorzieningen

Parkeren

Er is parkeerruimte beschikbaar voor meerdere voertuigen aan de voorzijde van het gebouw.

Servicekosten

Nader te bepalen

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige perioden in overleg

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg , op korte termijn

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Vollerstraat 12a
5051 JV   Goirle

Totaal aantal m²:  ca. 289 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.950,- per maand