Brochure aanvragen

Meutestraat 14 Tilburg

ALGEMEEN

Tilburg is met ruim 220.000 inwoners één van de grootste steden van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

LOCATIE

De kantoorruimte is gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-West’ in de wijk ’t Zand op het binnenwijkse bedrijventerrein rondom de Beneluxlaan waar overwegend kleinschalige bedrijven en kantoren zijn gevestigd. De wijk beschikt over twee winkelcentra waarvan het grootste winkelcentrum, ‘Westermarkt’, op korte afstand is gelegen. Vrijwel alle benodigde voorzieningen zijn in de wijk te vinden. Parkeren is ruim en gratis aan de openbare weg aanwezig.

OBJECT

De kantoorruimte maakt deel uit van een kantoorverzamelgebouw waarin 8 kantoorunits zijn gelegen. Het kantoorverzamelgebouw is in 2000 gebouwd en bestaat uit twee bouwlagen. De betreffende kantoorruimte is gunstig gelegen op de eerste verdieping en betreft een dubbele kantoorunit met aan de zijde van de Nimrodstraat en aan de zijde van de Meutestraat een ingang.

De kantoorruimte is door middel van glazen scheidingswanden verdeeld in diverse kantoor- en spreekkamers. De kantoorruimte grenst aan een patio waardoor er veel daglichttoetreding is. Er is veel glas toegepast in de kantoorruimte waardoor het geheel een prettige en open sfeer heeft. Omdat het van origine twee kantoorunits betreft zijn er twee moderne pantry’s, twee ingangen en twee toiletblokken aanwezig. Verhuur van een gedeelte van de kantoorruimte is daardoor heel eenvoudig mogelijk. Combinatie van deze kantoorunit met de kantoorunit gelegen aan de Nimrodstraat 13 wordt ook aangeboden. De koopsom bedraagt dan € 475.000,– k.k.

De kantoorruimte heeft het energielabel B.

OPPERVLAKTE

Kantoorruimte circa 150 m²

VOORZIENINGEN

– Dubbel glas
– Scheidingswanden
– Dubbele toiletgroepen
– CV-installatie met radiatoren, airco-unit(s)
– Systeemplafonds met LED-verlichting
– Volledig nieuwe vloerbedekking
– Nieuwe keukens

KADASTRALE GEGEVENS

Gemeente Tilburg
Sectie AC
Nummer 2574
Appartementsindex A7

De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 75,00 per maand.

KOOPSOM

€ 245.000,- k.k.

OPLEVERDATUM

In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING

Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.

NOTARIS

Nader door koper te bepalen.


Adres:
Meutestraat 14
5042 XK   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 150 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  € 245.000,- k.k.