VERHUURD

Brochure aanvragen

Eilenbergstraat 5a Tilburg

Algemeen

Tilburg is met ruim 217.000 inwoners één van de grootste steden van Nederland. Tilburg is centraal gelegen in de regio Midden-Brabant, economisch gezien een succesvolle regio in Nederland.

 

Locatie

De kantoorruimte is centraal gelegen inde ‘De Schans’ in stadsdeel ‘Tilburg-Noord’, nabij winkel-centrum Wagnerplein en uitvalswegen. In Tilburg Noord bevinden zich alle denkbare openbare voorzieningen zoals: ‘Winkelcentrum Wagnerplein’, de Stadswinkel, de openbare bibliotheek, een openbaar zwembad en diverse andere sportvoorzieningen en sportverenigingen.

Het Wagnerplein heeft een complete metamorfose ondergaan. Het plein en het aangrenzende Von Weberpark zijn helemaal vernieuwd en er zijn diverse openbare voorzieningen bijgekomen. Het sportcomplex ‘Drieburcht’ was al vernieuwd en biedt thans onderdak aan drie zwembaden, een fitnessruimte, sporthal en kinderdagverblijf. Het Wagnerplein en haar omgeving `zijn getransformeerd naar een levendig nieuw centrum van Tilburg Noord. Verder zijn de uitvalswegen richting Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda snel en eenvoudig te bereiken.

 

Object

Zelfstandige kantoorruimte met pantry en toilet. De kantoorruimte bestaat thans uit een open kantoortuin, een directiekantoor en een archiefruimte.

De kantoorruimte is voorzien van:

–        cv-installatie aangesloten op verwarmingsradiatoren;

–        verlichtingsarmaturen;

–        voldoende elektra aansluitingen;

–        kabelgoten t.b.v. databekabeling;

–        pantry;

–        toilet.

Bestemming

  1. bedrijven;
  2. kantoren;
  3. maatschappelijke instellingen;
  4. recreatie en sport;
  5. zorg- en dienstverlening (zakelijk en persoonlijk);

Oppervlakte

Kantoor:                                                         circa 99 m²

Voorzieningen

  • Gelijkvloers
  • Brede bestemming
  • Dubbel glas
  • Airconditioning

Parkeren

Mogelijkheid tot creëren van parkeerplaatsen op eigen terrein. Verder in het openbaar gebied voldoende parkeermogelijkheden .

Huurprijs

€ 1.000,- per maand excl. BTW

Huurperiode

In overleg

Opleverdatum

In overleg.

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd overeenkomstig drie maanden betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Eilenbergstraat 5a
5011 EA   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 99 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.000,- per maand