VERHUURD

Brochure aanvragen

Kapitein Hatterasstraat 30 Tilburg

Nieuw te bouwen variantloods met betonvloer en sanitaire voorzieningen

Algemeen

Tilburg is een moderne industriestad met een gezond ondernemingsklimaat, de economische welvaart en voortgang is Tilburg niet voorbij gegaan. Door de gunstige ligging aan de A58, de goede voorzieningen voor transport per spoor en via water is Tilburg een multimodaal logistiek knooppunt. Er werken thans circa 80.000 mensen in diverse sectoren, van de zakelijke dienstverlening tot de industrie, bij zowel kleine als zeer grote ondernemingen. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

 

Locatie

De variantloods wordt gerealiseerd op het buitenterrein van Bouwbedrijf André Doevendans, gesitueerd aan de Kapitein Hatterasstraat op bedrijventerrein ‘Loven’ te Tilburg. Bedrijventerrein ‘Loven’ wordt gekenmerkt door haar centrale ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg en de diverse invalswegen. Zo vindt u via de Gelrebaan en de Ringbanen eenvoudig uw weg naar het centrum van Tilburg en bereikt u via de Noordoosttangent snel de A58 (Breda – Eindhoven) en de A261 (Tilburg –  Waalwijk).

 

Object

De variantloods wordt op korte termijn gerealiseerd op het terrein aan de Kapitein Hatterasstraat. De loods zal worden voorzien van schuifdeuren, ledverlichting en eigen stroommeter. Optioneel kan de loods worden voorzien van een overheaddeur in plaats van schuifdeuren. Afmeting van de loods betreft 15 x 10,9 meter met een hoogte van 3.88 meter. In de loods zal een betonnen vloer van industrieplaten aanwezig zijn. Er zijn gezamenlijke sanitaire voorzieningen beschikbaar op het terrein.

Oppervlakte

Variantloods:                                             164 m²

 

Voorzieningen

  • Schuifdeuren (optioneel overheaddeur)
  • Eigen stroomvoorziening (220/380 volt)
  • Betonnen industrieplaat vloer
  • Ledverlichting
  • Gezamenlijke sanitaire voorziening

 

Optionele aanpassing

De loods kan in overleg ook volledig geïsoleerd worden opgeleverd.

 

Huurprijs

€ 950,- per maand te vermeerderen met BTW.

 

Servicekosten 

Nader te bepalen, in overleg met de verhuurder.

 

Huurperiode

Vanaf 2 jaar.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 


Adres:
Kapitein Hatterasstraat 30
5015 BB   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 164 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  €950,- per maand