Brochure aanvragen

Nimrodstraat 7 Tilburg

Representatieve kantoorruimte op de begane grond voorzien van energielabel A

Algemeen

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland en economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. De regio Noord-Brabant staat op plaats 4 van Europese regio’s met het beste vestigingsklimaat. De regio Tilburg is zeer goed bereikbaar en de Ringbanen zorgen voor een goede verbinding binnen de stad met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden, evenementen en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

De kantoorunit is gelegen in Tilburg West in de wijk ’t Zand op een binnenwijks bedrijventerrein.  Wijk ’t Zand wordt gekenmerkt door een mix van woningbouw en bedrijvigheid. In de directe nabijheid bevinden zich het winkelcentrum ‘De Westermarkt’ en het NS station Tilburg West.

Aan de noord- en oostgrens van het Zand ligt een grote voorzieningenstrook met o.a. Twee Steden ziekenhuis, Huisartsenpost, Thebe, GZZ, Traverse, Skaeve Huze, scholengemeenschap de Rooipannen, Vakcollege Westhoeve, zorgcentrum de Kievitshorst. Op het bedrijventerrein rond de Nimrodstraat / Beneluxlaan zijn overwegend kleinschalige bedrijven gevestigd.

 

Object

Deze in 2000 gebrouwde kantoorunit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw. De kantoorruimte) bestaat uit een gemetselde gevel met daarin aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing en beschikt over energielabel A. In het pand is reeds een indeling aanwezig middels systeemwanden. Voor het pand zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Het gehuurde heeft toegang tot een kleine patio, die samen met de overige huurder van het pand gebruikt kan worden.

Oppervlakte

Kantoor:                                                      ca. 150 m²

 

Voorzieningen kantoor 

  • Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
  • Airconditioning;
  • Alarmsysteem;
  • Pantry.

 

Huurder kan tevens gebruik maken van

  • Aanwezige vloerbedekking
  • Aanwezige systeemwanden

 

Parkeren

Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen aanwezig. Tevens is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de openbare weg.

 

Huurprijs

€ 1.250,- per maand excl. BTW

 

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Nimrodstraat 7
5042 WX   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 150 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.250,- per maand