VERHUURD

Brochure aanvragen

Van Bylandtachterstraat 24 Tilburg

Zelfstandige nette kantoorruimte gelegen op de begane grond

 

Tilburg algemeen

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

Het object is gelegen in de wijk ‘Hasselt’ ten noorden van het centrum van Tilburg. Deze wijk is een van de oudste wijken van Tilburg en daardoor erg bekend bij de inwoners. De panden in de wijk hebben veelal een woonbestemming, daarnaast zijn er panden met een winkel-, industrie- of kantoorfunctie. Vanaf de locatie van het onderhavige object is zowel de Ringbaan-West als de Ringbaan-Noord erg snel te bereiken. Door deze ligging bent u erg snel op een van de snelwegen rondom Tilburg richting Eindhoven, Breda, Den Bosch en Waalwijk.

 

Object

De kantoorruimte, gelegen op de begane grond, beschikt over een eigen entree, pantry en toilet en is dus volledig zelfstandig te gebruiken. Het pand waarin de kantoorruimte zich bevindt is in 1940 gebouwd en is voorheen gebruikt door een drukkerij waarna het pand een herindeling heeft ondergaan. Inmiddels bestaat het pand uit 4 bedrijfsunits van verschillende groottes en een apart kantoor op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich 11 kantoorkamers met gezamenlijke pantry en sanitair.

Oppervlakte

Kantoorruimte                                         42 m²

 

Huurprijs

Kantoorruimte                                         € 700,- per maand

 

Voorzieningen

  • Eigen entree
  • Verwarming via radiatoren
  • Toilet
  • Keukenblok met koelkast
  • Tegelvloer

 

Parkeren

Enkele meters buiten het terrein zijn openbare parkeerplaatsen aanwezig. Op het terrein kan er laden en lossen plaatsvinden voor de ingang van de units.

 

Servicekosten

Op voorschot basis, €150,- per maand.

 

Huurperiode

In overleg

 

Opleverdatum

Beschikbaar vanaf 1 mei 2023.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage

van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt geen omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Van Bylandtachterstraat 24
5046 MB   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 42 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 700,- per maand