VERHUURD

Brochure aanvragen

Galjoenstraat 43c Tilburg

 Goed onderhouden strategisch gelegen bedrijfshal op afsluitbaar terrein

 

Bedrijven actief in de autobranche zijn uitgesloten voor deze locatie

 

ALGEMEEN

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

LOCATIE

Het bedrijfspand is gelegen aan de Galjoenstraat in wijk ‘Hoogvenne’ in het centrum van Tilburg. Het betreft de voorste unit van een complex met 5 bedrijfsunits. De Galjoenstraat is gelegen nabij de Piushaven en op korte afstand van de Ringbaan Oost met directe verbinding op de snelwegen richting Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.

 

OBJECT

De bedrijfsunit is voorzien van een monoliet betonvloer en is aan de voorzijde voorzien van een elektrische overheaddeur. Er is heteluchtverwarming, en in de kantoorruimte airconditioning, aanwezig. Daarnaast is de gehele unit voorzien van verlichting en een lichtstraat. De verlichting, de lichtstraat en de raampartijen zorgen er voor dat er ten alle tijden voldoende licht in de unit is. De hoogte van de unit bedraagt 6,5 meter, op een entresolvloer is een kantoorruimte gerealiseerd. De kantoorruimte is voorzien van een systeemplafond met armaturen, kamerindeling, vloerbedekking en een pantry, De toiletruimte is voorzien van betegeling en een fonteintje. Daarnaast is er ook een spoelbak aanwezig. Het pand is niet bestemd voor bedrijven met een publiek aantrekkende werking.

Oppervlakte         

Bedrijfsruimte:               circa 250 m²

Kantoorruimte:              circa 40 m²

 

Voorzieningen

De ruimte is onder meer voorzien van:

– betonvloer;

– kantoorruimte;

– airconditioning in de kantoorruimte;

– heteluchtverwarming;

– 6,5 m hoogte;

– elektrische overheaddeur (hoogte ca. 5m);

– krachtstroom;

– lichtstraten;

– pantry;

– toilet;

– afsluitbaar terrein middels een hekwerk;

 

Parkeren

Eén parkeerplaats op afgesloten terrein.

 

Huurprijs

€ 1.750,- per maand te vermeerderen met BTW.

 

Huurperiode

Nader overeen te komen.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per kalendermaand vooruit te worden voldaan.

 

Voorbehoud en gunning

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.

 


Adres:
Galjoenstraat 43c
5017 CL   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 290 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.750,- per maand