Brochure aanvragen

Wilhelminapark 18 Tilburg

KARAKTERISTIEKE KANTOORRUIMTE GELEGEN OP TWEEDE VERDIEPING MET FRAAI UITZICHT OP HET WILHELMINAPARK.

 

Algemeen

Tilburg is met ruim 220.000 inwoners de 7e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

Het object is gesitueerd in ‘Oud-Noord’ in het gebied van de Gasthuisstraat en het Wilhelminapark, ten noorden van het centrum van Tilburg. De omgeving is een van de oudste en meest historische van Tilburg en daardoor erg bekend bij de inwoners. Het rijke textielverleden van Tilburg is hier terug te zien in de vele 18-eeuwse panden. Om de hoek van het onderhavige pand zijn het Textielmuseum en Museum de Pont gelegen. De panden in de wijk hebben veelal een woonbestemming, daarnaast zijn er panden met een bedrijfs-, winkel- of kantoorfunctie. Vanaf de locatie van het onderhavige object is zowel de Ringbaan-West als het centrum van Tilburg erg snel te bereiken. Door deze ligging bent u erg snel op een van de snelwegen rondom Tilburg richting Eindhoven, Breda, Den Bosch en Waalwijk en in het bruisende hart van de stad. Het centraal station is gelegen op fiets- en loopafstand.

 

Object

Het karakteristieke voormalige woonhuis is gebouwd in 1907 en is tegenwoordig volledig in gebruik als kantoorruimte. De begane grond en eerste verdieping zijn in gebruik door de verhurende partij, Fabel Film. De gehele tweede verdieping van het pand, dit betreft ca. 60 m² is beschikbaar voor verhuur. Op deze verdieping is reeds een pantry gerealiseerd voor enkel gebruik door huurder. Er is eveneens een belsysteem met cameravoorziening geplaatst voor de gebruiker van onderhavige ruimte. Gezamenlijke toilet bevindt zich op de eerste verdieping naast het trappenhuis. Door de hoogte van de ruimte biedt deze een zeer fraai uitzicht over het Wilhelminapark welke zorgt voor een inspirerende werkomgeving. De houtenbalkconstructie van het dak geeft een rustieke en unieke uitstraling aan de ruimte

Oppervlakte

60,4 m² volgens NEN 2580 meetcertificaat.

 

Eigenschappen

  • Internet en verbruik inbegrepen
  • Eigen pantry met inbouwkoelkast
  • Belsysteem met camera
  • Vacuüm beglazing
  • Apart te verwarmen ruimte
  • Fraai uitzicht
  • Sfeervolle ruimte met zichtbaar balkplafond

 

Parkeren

Er bevinden zich openbare parkeerplaatsen voor het pand en rondom het Wilhelminapark. Parkeren is hier tot 15:00 betaald tegen een tarief van 1 euro per uur. Huurder kan parkeer abonnement afsluiten via de gemeente.

 

Huurprijs

Huurprijs inclusief servicekosten en internet bedraagt €895,- exclusief BTW.

 

Huurperiode

Minimaal 1 jaar, overige huurperioden in overleg.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg, op korte termijn.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) en de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2000=100).

 

Zekerheidsstelling

Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur (inclusief BTW).

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Wilhelminapark 18
5041 EB   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 60 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 895,- per maand