Brochure aanvragen

Winkelcentrum Woensel 5 Eindhoven

Prominent gelegen winkelruimte in winkelcentrum Woensel te Eindhoven

 

Algemeen

Het winkelcentrum Woensel of ’WC Woensel XL’ is een groot stadsdeelcentrum dat momenteel uit circa 160 winkels bestaat. Belangrijke trekkers in het winkelcentrum zijn de drie supermarkten (Jumbo, Albert Heijn en Lidl). In het winkelcentrum zijn onder andere bekende winkelketens als C&A, Kruidvat, HEMA, Etos, Shoeby Shop, Hans Anders, Pearl en Zeeman te vinden. Ook zijn bekende foodketens zoals onder andere Mc Donalds, Subway en KFC in het winkelcentrum gevestigd. Parkeren is mogelijk op één van de vier grote parkeerplaatsen.

 

Locatie

De winkelruimte is zeer centraal gelegen in winkelcentrum Woensel. Het betreft een winkelpand in het midden van een winkelstrip nabij de ingang van de Jumbo supermarkt. In de winkelstrip zijn onder meer de horecaondernemingen van Lavash en Pizanni gevestigd. Tevens zijn de winkels van Schijvens Mode, Game Mania en 040 Mannenmode  en de filialen van Geldmaat en SNS Bank in dit gedeelte gevestigd. Schuin tegenover de onderhavige winkelruimte is het reisbureau van TUI gevestigd.

 

Object

De winkelruimte bestaat uit een open winkelruimte op de begane grond. De totale ruimte beslaat ca. 69 m² . De winkelruimte beschikt over een relatief brede voorgevel van ca. 4,8 meter waar veel ruimte voor etalages is. Er is een achteringang. De nutsvoorzieningen zijn zelfstandig tot en met de meterkast aanwezig. Er is geen pantry en geen toilet aanwezig. Dit dient een koper zelf aan te brengen.

Oppervlakte

Winkelruimte:                                           ca. 69  m²  (breedte circa 4,8 meter, diepte circa 14,3 meter)

 

Voorzieningen

De winkel is voorzien van nutsvoorzieningen tot en met de meterkast en een vlakke vloer.

 

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op de grote parkeerterreinen aanwezig.

 

Koopprijs

De koopprijs bedraagt € 269.000,- kosten koper.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg.

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

 

Omzetbelasting

Over de te kopen ruimte wordt in overleg wel of geen omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Bestemming

Koper is zelf verantwoordelijk voor toetsing of het bestemming voldoet aan de door haar beoogde gebruik.

 

Bijzonderheden

Koper wordt lid van de diverse VvE’s, winkeliersverenigingen en dergelijke.


Adres:
Winkelcentrum Woensel 5
5625 AA   Eindhoven

Totaal aantal m²:  ca. 69 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  € 269.000,- k.k.