VERHUURD

Brochure aanvragen

Heuvelstraat 114

Algemeen

Tilburg is met haar ruim 210.000 inwoners de zesde stad van Nederland. Tilburg ligt in de regio Midden-Brabant. In dit verzorgingsgebied wonen bijna een half miljoen mensen. Tilburg investeert fors in de binnenstad. Samen met partijen als Wereldhave, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, diverse ondernemers en bewoners bouwt de gemeente aan een aantrekkelijke binnenstad die klaar is voor de toekomst. Een binnenstad waar mensen graag winkelen, wonen, werken en recreëren. Waar nieuwe bedrijven zich vestigen. Een binnenstad met sfeer, groen en ruimte voor ontmoeting.

Locatie

Het winkelpand is gelegen aan de Heuvelstraat, de bekendste winkelstraat van Tilburg, in het fraaie gedeelte tussen de Oude Markt en het ‘Radiopleintje’.  De winkelstructuur in de binnenstad wordt kwalitatief verbeterd door het maken van een nieuwe verbinding tussen het Pieter Vreedeplein, de Heuvelstraat en de Emmapassage. Daarnaast wordt de Stadhuisstraat veranderd in een winkelstraat die aansluit op de Emmapassage. Hierdoor ontstaan logische looproutes in de vorm van een ‘winkelrondje’. Deze nieuwe verbindingen hebben tot doel het winkelaanbod verder te versterken en te concentreren, de openbare ruimte te revitaliseren en een betere combinatie van winkel- en woningaanbod in de binnenstad te realiseren. Het kernwinkel-gebied wordt hierdoor compacter, functioneler en beter herkenbaar. In de directe omgeving zijn onder andere de Hudson’s Bay, Primark en Zara gevestigd.

Object

Representatief, goed onderhouden, winkelpand bestaande uit een begane grond en een kelder. Het winkelpand is een gemeentelijk monument en heeft een karakteristieke winkelpui.

De begane grond is ingericht en in gebruik als winkelruimte met een achtergelegen magazijnruimte.

De kelder is goed toegankelijke en in gebruik als opslagruimte.

Oppervlakte

Winkelruimte:                                          circa 75 m²
Overige ruimten:                                     circa 65 m²

Voorzieningen:

Het opleveringsniveau van de winkel zal in nader overleg worden vastgesteld. Dit opleveringsniveau is mede afhankelijk van de zaken die door de vertrekkende huurder in het gehuurde in overleg met verhuurder worden achtergelaten.

Huurprijs

€ 35.000,- per jaar exclusief BTW

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 17 september 2012, artikel 7:290 BW winkelruimte met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg, vanaf 1 november 2019.

Bijzonderheden

De huidige huurder, Simon Lévelt, zal medio november naar een nieuwe locatie in de binnenstad van Tilburg vertrekken.


Adres:
Heuvelstraat 114
5028 AH   Tilburg

Totaal aantal m²:  140 m²
Huurbaar vanaf m²:  140 m²
Huurprijs:  € 35.000,- per jaar

Koopprijs:  Niet van toepassing