Over ons

Foto van het team Bresson van Kempen Bedrijfshuisvesting v.l.n.r. Hampy Bresson, Rene van Kempen en Frans Huijbregts

Bresson van Kempen bedrijfshuisvesting

Ons kantoor Bresson van Kempen bedrijfshuisvesting is opgericht in 2001, bestaat inmiddels uit drie ervaren makelaars en taxateurs. Hier ons slagvaardige en commerciële team met grote knowhow en expertise op het gebied van bedrijfsruimte, kantoorruimte en winkels.

Hampy Bresson

Hampy Bresson is afgestudeerd aan de Tilburg University, richting Recht. Na deze opleiding is Hampy in 1996 gestart als projectontwikkelaar bij een landelijke projectontwikkelaar. Daarna heeft Hampy een tijd voor een regionaal makelaarskantoor gewerkt en is in 2001 als zelfstandig ondernemer gestart. In 2009 heeft Hampy samen met René van Kempen het kantoor Bresson van Kempen Bedrijfshuisvesting opgericht.

Hampy is beëdigd makelaar in en taxateur van onroerende zaken, ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) (registratienummer RT140178115) lid NVM (sectie Business).

Rene van Kempen

René van Kempen is afgestudeerd aan de HEAO Management Economie en Recht, specialisatie Vastgoed. Na deze opleiding is René in 1994 gestart als makelaar bij een grote regionale makelaarsorganisatie en heeft zich jarenlang bezig gehouden met bedrijfshuisvesting en taxaties. In 2009 heeft René samen met Hampy Bresson het kantoor Bresson van Kempen Bedrijfshuisvesting opgericht.

René is gecertificeerd en beëdigd makelaar in en taxateur van onroerende zaken, ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) (registratienummer RT417782062), lid NVM (sectie Business) en bovendien gecertificeerd als Registered European Valuer bij TEGoVA (The European Group of Valuers’ Associations, registratienummer REV-NL/NVM/2021/4) .

Uw belang

Gedegen kennis van de vastgoedmarkt en een uitgebreid regionaal netwerk combineren wij met een zeer persoonlijke, betrokken aanpak. Dat maakt Bresson van Kempen Bedrijfshuisvesting tot een uiterst betrouwbare partner. Uw belang staat bij ons altijd voorop. Ons lidmaatschap van de beroepsorganisatie NVM BOG garandeert onze onafhankelijkheid en deskundigheid. Ook zijn wij VastgoedCert gecertificeerd (RT/RMT).