VERHUURD

Brochure aanvragen

Korvelseweg 131 Tilburg

Korvel als kleurrijke toegangspoort

Korvel is een van dé toegangspoorten tot de Tilburgse binnenstad. Op Korvel zie, beleef en proef je de hele wereld. De Korvelseweg  is kleurrijk, levendig en groen. Winkeliers, ondernemers, huishoudens, ouderen, jongeren, armen en rijken uit de hele wereld zijn op Korvel neergestreken en vieren op alle mogelijke manieren het feest van de diversiteit.

Locatie

De winkelruimte is gelegen aan de Korvelseweg, dé doorgaande winkelstraat ten zuiden van het centrum van Tilburg. De locatie is goed bereikbaar vanaf de Ringbaan Zuid en de Bredaseweg en ligt nabij de snelweg en het stadscentrum. Het gebied Korvelseweg/Observantenhof kenmerkt zich door het diverse aanbod van winkels, horeca en dienstverlening, gecombineerd met wonen. Maar ook zijn er verschillende lokale en regionale ondernemers gevestigd, gecombineerd met landelijke formules zoals Kruidvat, Trekpleister en de Albalad supermarkt.

Er is gelegenheid tot betaald parkeren aan de Korvelseweg en op het naastgelegen parkeerterrein aan het Observantenhof.

Object

De, tot voor kort bij Blokker in gebruik zijnde, winkelruimte is circa 440 m² groot en volledig gesitueerd op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich een personeelsruimte van circa 25 m². De winkelruimte is voorzien van een ruime entree op de kop van de Korvelseweg. Aan de zijde van het Observantenhof is er een mogelijkheid tot het laden en lossen van goederen.

In overleg met verhuurder is het mogelijk om de winkelruimte op de begane grond eventueel verder uit te breiden.

Circa 440 m² winkelruimte nabij het centrum, uit te breiden tot circa 1.234 m².  Parkeergelegenheid voor de deur!

Winkel:                                ca. 440 m²

Huurprijs:                           € 59.000,-

Huurprijs in combinatie met naastgelegen pand, totaal ca. 1.234 m² winkelruimte is € 105.000,-

Huurprijs

Korvelseweg 131 (ca. 440 m²)

Huurprijs : € 59.000,00, per jaar, te vermeerderen met BTW.

In combinatie met naastgelegen winkel:

Observantenhof 11/Korvelseweg 131 (ca. 1.234 m²)

Huurprijs : € 105.000,00 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten

niet van toepassing.

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Opzegtermijn

12 maanden

Opleveringsniveau

Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per ingangsdatum van het huurcontract bevindt, derhalve voorzien van elektrische rolluiken op de begane grond, systeemplafond met verlichting, koel-/verwarmingsinstallatie en een meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen. De eerste etage is voorzien van pantry, dubbele toiletopstelling en c.v.-ketel.

Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Opleverdatum

in nader overleg met verhuurder en vertrekkend huurder.

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.


Adres:
Korvelseweg 131
5025 JC   Tilburg

Totaal aantal m²:  440
Huurbaar vanaf m²:  440
Huurprijs:  € 59.000,- per jaar

Koopprijs:  Niet van toepassing