VERKOCHT

Brochure aanvragen

Nieuwkerksedijk 10 Goirle

Algemeen

Tijvoort is economisch gezien van grote waarde voor Goirle, behoud en versterking van het vestigingsklimaat voor ondernemers is dan ook een belangrijk speerpunt van de gemeente. De gemeente Goirle is voornemens het bedrijventerrein volledig te revitaliseren. Enkele speerpunten zijn, behoud van de huidige bedrijvigheid, duurzaam opereren, veilig en strikte handhaving van de openbare ruimte.

 

Locatie

Bedrijventerrein Tijvoort is gelegen vlak langs de Turnhoutsebaan welke op zijn beurt prachtig aansluit op de rijksweg A58 Richting Breda en ‘s-Hertogenbosch. Op- en afritten zijn op 3 km afstand gelegen. Door de ligging van het pand op de hoek Tijvoortsebaan / Nieuwkerksedijk heeft het pand naast een zeer goede bereikbaarheid ook een hoge attentiewaarde. Bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend, net als bereikbaarheid met openbaar vervoer. Bushalteplaats is nagenoeg voor de deur gelegen.

 

Object

Het pand wordt op dit moment gebruikt door DAUB Bakery Machinery en werd in 1968 gebouwd. In 2007 is het pand gerenoveerd en gemoderniseerd. De bedrijfsruimte, welke uit 3 compartimenten bestaat, heeft een vrije hoogte van ca. 4,5 meter. Uiteraard zijn er een kantine en kleedkamers met was voorzieningen aanwezig. In de bedrijfsruimte zijn tevens kraanbanen aanwezig. De kantoorruimte, welke over 2 bouwlagen is verdeeld, is reeds ingedeeld en instapklaar.

Vanuit het bestemmingsplan is het maximale bebouwingpercentage 75% (ca. 6.025 m²), momenteel is er circa 3.925 m² bebouwd.

KOOPPRIJS

De koopprijs bedraagt € 2.250.000,- kosten koper, eventueel te vermeerderen met BTW.

OPPERVLAKTE

Kantoor begane grond: ca. 240 m² v.v.o.
Kantoor eerste verdieping: ca. 102 m² v.v.o.
Kantoor in hal C: ca. 100 m² v.v.o.

Totaal kantoorruimte: ca. 442 m²
Bedrijfsruimte Hal A: ca. 900 m² v.v.o.
Bedrijfsruimte Hal B: ca. 900 m² v.v.o.
Bedrijfsruimte Hal C: ca. 1.688 m² v.v.o.
Totaal bedrijfsruimte: ca. 3.488 m²
Perceel oppervlak: ca. 8.035 m²

PARKEREN

Zeer ruime parkeergelegenheid op eigen terrein met 45 aangegeven parkeerplaatsen voor personenauto’s. Uiteraard biedt terrein meer parkeermogelijkheden.

OPLEVERDATUM

Aanvaarding in overleg, bij voorkeur Q4 2020.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

OMZETBELASTING

Over de te kopen ruimte wordt in overleg wel of geen omzetbelasting in rekening gebracht.

BESTEMMING

Het pand valt binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Tijvoort” en heeft als omschrijving ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met 4.1’: bedrijven uit categorie 1 tot en met 4.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten bedrijventerrein, evenals het gebruik van daarbij behorende installaties in dezelfde bedrijfscategorieën. Koper is zelf verantwoordelijk voor toetsing of het bestemming voldoet aan de door haar beoogde gebruik.

BIJZONDERHEDEN

De in het pand aanwezige kraanbanen en andere zaken worden apart ter overname aangeboden, en zitten niet in de vraagprijs inbegrepen. Een lijst ter overname kan worden opgevraagd.

INLICHTINGEN

Frans Huijbregts
Bresson van Kempen Bedrijfshuisvesting
frans@bressonvankempen.nl
telefoon 013 – 5400755


Adres:
Nieuwkerksedijk 10
5051 HT   Goirle

Totaal aantal m²:  ca. 3.930 m²
Huurbaar vanaf m²:  ca. 3.930 m²
Huurprijs:  Niet van Toepassing

Koopprijs:  € 2.250.000,- k.k.