VERHUURD

Brochure aanvragen

Saal van Zwanenbergweg 23 Tilburg

ALGEMEEN

Tilburg is een moderne industriestad met een gezond ondernemingsklimaat, de economische welvaart en voortgang is Tilburg niet voorbij gegaan. Door de gunstige ligging aan de A58, de goede voorzieningen voor transport per spoor en via water is Tilburg een multimodaal logistiek knooppunt. Er werken thans circa 80.000 mensen in diverse sectoren, van de zakelijke dienstverlening tot de industrie, bij zowel kleine als zeer grote ondernemingen. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

LOCATIE

Het kantoorgebouw is gevestigd aan de Saal van Zwanenbergweg , echter de ligging van het gebouw is een zichtlocatie, aan de dr. Hub van Doorneweg, de hoofdverbinding van het bedrijventerrein ’t Laar en de toegangsweg naar woonwijk de Blaak. De toegang tot de uitvalswegen en snelweg A58 naar Breda, Eindhoven en Den Bosch is uitstekend. Ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein goed bereikbaar. Met de bus bent u binnen 15 minuten op het centraal station van Tilburg.

OBJECT

De kantoorruimte is via de centrale entree via de trap en met de lift bereikbaar, en is op de tweede verdieping van het gebouw gelegen. Door de recente vernieuwing van de technische installaties is de is verwarming en koeling goed geregeld. Het gebouw voldoet aan Energielabel C en is instapklaar. Mocht u toch wensen hebben, dan denkt de eigenaar hier graag over mee.

OPPERVLAKTE

Kantoor: Ca. 367 m²
Parkeerplaatsen: 10 plaatsen op eigen afsluitbare terrein

HUURPRIJS

€ 120,- per m² per jaar excl. servicekosten en BTW.
Huurprijs per parkeerplaats is € 250,- per plaats per jaar, excl. BTW

HUURPERIODE

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

OPLEVERDATUM

In overleg, doch op korte termijn.

OVEREENKOMST

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING

Doordat het pand ouder is dan 10 jaar en niet meer in de herzieningstermijn valt, is het pand zeer interessant voor Niet-BTW-plichtige bedrijven.

HUURBETALING

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 


Adres:
Saal van Zwanenbergweg 23
5026 RM   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 367 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 120,- per m²

Koopprijs:  Niet van toepassing