VERKOCHT

Brochure aanvragen

Aphroditestraat 75 Tilburg

Algemeen

Bedrijventerrein Vossenberg is het bedrijventerrein van de grote getallen. Het is het grootste bedrijventerrein van Tilburg met meer dan 200 bedrijven in allerlei bedrijfstakken (productie, detailhandel, logistiek en andere dienstverleners). Naast lokaal actieve bedrijven staat Vossenberg ook voor veel grote nationale en internationale bedrijven. Dankzij de noord-oost tangent hebben ook veel grote logistieke dienstverleners en productiebedrijven Vossenberg ontdekt.

Locatie

De bedrijfsunit is gelegen op een prima locatie aan de Aphroditestraat 75 op bedrijventerrein ‘Vossenberg I’ te Tilburg.  Bedrijventerrein ‘Vossenberg I’ wordt gekenmerkt door haar centrale ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg en de diverse invalswegen. Zo vindt u via de Dongenseweg en de Ringbanen eenvoudig uw weg naar het centrum van Tilburg en bereikt u via de tangent snel de A58 (Breda – Eindhoven) en de A261 (Tilburg –  Waalwijk). Een bushalteplaats is op 500 meter afstand gelegen.

Object

Het betreft een kantoorunit geheel gelegen op de begane grond van een bedrijfs-verzamelcomplex en meet circa 110 m² . De kantoorruimte wordt op dit moment gehuurd door Witgebit.nl. Het is een volledig zelfstandige unit, voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen, projecttapijt, kantoorindeling middels metal-stud wanden en een eigen pantry.

Het object

Kantoor:                                                     110 m²
Parkeerplaatsen:                                      3 parkeerplaatsen op eigen terrein

Het betreft een appartementsrecht dat recht geeft op gebruik van kantoorunit op de begane grond, kadastraal bekend gemeente Tilburg, sectie F, nummer 5260 A-9, alsmede 3 parkeerplaatsen, kadastraal bekend gemeente Tilburg, sectie F, nummer 5260, A-17, A-18 en A-19.

Informatie over de lopende huurovereenkomst op aanvraag.

Voorzieningen kantoor / showroom:

  • Systeemplafond met verlichting armaturen
  • Projecttapijt
  • Kantoorindeling
  • Pantry
  • Alarmsysteem met camera beveiliging
  • Glasvezel aansluiting

Parkeren

Bij het object horen 3 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het appartementengebouw

Koopsom

€ 135.000,- kosten koper

huuropbrengsten

Op aanvraag

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg

Zekerheidsstelling

Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Overigen

Het terrein van het complex is afgesloten met een hekwerken een elektrisch bedienbare poort. Tevens wordt het terrein bewaakt middels een camerasysteem, beheerd door de V.V.E.


Adres:
Aphroditestraat 75
5047 TW   Tilburg

Totaal aantal m²:  110 m²
Huurbaar vanaf m²:  110 m²
Huurprijs:  Niet van Toepassing

Koopprijs:  € 135.000,-