VERKOCHT

Brochure aanvragen

Besterdring 171

WINKELRUIMTE

De winkelruimte is thans in gebruik en volledig ingericht als kapsalon. De huidige kapsalon bestaat uit twee delen van elkaar gescheiden door een toilet en pantry. Hierdoor bestaat de mogelijkheid het tweede gedeelte van de kapsalon een andere functie te geven.

De inrichting van de kapsalon bestaat uit een aantal vaste op maat gemaakte interieur-elementen. Bij binnenkomst van de kapsalon aan de linkerzijde de kaptafels in een lange lijn met elkaar verbonden door middel van een wandmeubel met een doorlopende spiegelwand. Het wandmeubel is voorzien van geïntegreerde wandcontactdozen en afgewerkt met een leistenen werkblad. Aan de rechterzijde een (ontvangst)balie met daarachter een display-wand. Deze wand is voorzien van een garderobe , twee vaste kasten en diverse laden. De balie is eveneens afgewerkt met een leisteen blad. Al deze interieurelementen zorgen voor een sfeervolle en chique uitstraling.
In het tweede gedeelte van de kapsalon zijn de kaptafels centraal in de ruimte opgesteld.

In deze ruimte bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasunits. Vanuit dit gedeelte van de kapsalon zicht op de patiotuin, welke door middel van een schuifpui is te bereiken. Vanuit de kapsalon toegang tot portaal met toiletruimte voor personeel en een loopdeur naar de patiotuin. Vanuit het portaal toegang tot personeelsruimte met aan sluitingen voor wasmachines en droger.

BOVENWONING

Entree naar hal met trapopgang naar bovenwoning. L-vormige woonkamer met parketvloer en openslaande deuren naar dakterras. Vanuit de woonkamer toegang tot portaal met trapopgang naar tweede verdieping, toilet en technische ruimte. Aansluitend aan de woonkamer de keuken.

In de keuken een hoekopgestelde inbouwkeuken onder meer voorzien van de volgende inbouwapparatuur.
Op de tweede verdieping drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

De slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van een dakkapel.

De bovenwoning is momenteel verhuurd. De bovenwoning wordt in verhuurde staat geleverd.

De bovenwoning is momenteel verhuurd. De bovenwoning wordt in verhuurde staat geleverd.

 

OPPERVLAKTE

De oppervlakte van de winkelruimte bedraagt circa 150 m²
De oppervlakte van de bovenwoning bedraagt circa 155 m²

VOORZIENINGEN WINKELRUIMTE

– Systeemplafonds met inbouwarmaturen;
– Airconditioning plafondunit;
– Ontvangstbalie;
– Spiegelwanden;
– Vlakke tegelvloervloer;
– Verwarming;
– Keukenblok en toilet.

PARKEREN

Voldoende parkeergelegenheid in het openbare gebied.

VRAAGPRIJS

€ 549.000,- kosten koper.

OPLEVERDATUM

Aanvaarding in overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING

Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. Deze waarborgsom bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom.


Adres:
Besterdring 171
5014 HK   Tilburg

Totaal aantal m²:  155 m²
Huurbaar vanaf m²:  Object is alleen te koop
Huurprijs:  Object is alleen te koop

Koopprijs:  € 549.000,- k.k.