Brochure aanvragen

Moergestelseweg 14 Oisterwijk

MODERNE KANTOORVILLA GELEGEN OP EEN PROMINENTE  ZICHTLOCATIE IN OISTERWIJK

 

ALGEMEEN

De kantoorvilla heeft een stijlvolle architectuur (Storimans Wijffels  Architecten) en is met aandacht vormgegeven met uitsluitend duurzame materialen. De kantoorvilla kent zowel aan de binnenzijde

als aan de buitenzijde een hoge afwerkingsgraad. Zo zijn de symmetrische gevels zijn bekleed met Muschelkalk natuursteen en is binnen ook consequent gekozen voor hoogwaardige, duurzame materialen.

 

De patiotuin vormt het groene hart van deze kantoorvilla en zorgt voor en prettige hoeveelheid

daglicht in het kantoor. Rondom de patiotuin zijn de kantoorkamers gesitueerd. De kantoorkamers

zijn voorzien van een ingebouwde kastenwand, projecttapijt, gescheiden kabelgoten met geïntegreerde CAD 7-bekabeling en verlaagde aluminium plafonds met geïntegreerd verlichtingsplan en airconditioning  De kantoorkamers zijn aangenaam van formaat en  ademen een zeer eigen sfeer.

In het openbare gebied rondom het kantoor is voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Voor de invulling van deze kantoorruimte zoeken wij naar gelijkgestemde ondernemers / zakelijke dienstverleners die elkaar (mogelijk) aanvullen qua dynamiek en klantrelaties. Wij bieden u een inspirerende werkomgeving en een ontmoetingscentrum op niveau voor u, uw partners en cliënten. Het kantoorgebouw is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een lift.

LOCATIE

De kantoorvilla is gelegen aan de Moergestelseweg, een van de belangrijkste invalsroutes naar het centrum van Oisterwijk. Door de praktische ligging kunt u wandelend naar het centrum en bent vlot bij het NS-station; in nog geen 5 minuten bent u met de auto op de uitvalswegen. Eindhoven Airport ligt op zo’n half uur rijden afstand.

Oisterwijk wordt ook wel de ‘Parel van Brabant’ genoemd en is landelijk bekend vanwege haar bossen en vennen maar ook vanwege haar uitstekende aanbod op het gebied van restaurants en speciaal-zaken. In de directe omgeving van het kantoor staan voornamelijk solitaire kantoorgebouwen, veelal in gebruik zijn genomen door medische zorgaanbieders en medische dienstverleners. Het kantoor ligt ideaal als u een centrale en goed bereikbare plek wenst met persoonlijke vrijheid.

BEREIKBAARHEID

De bereikbaarheid zowel per openbaar vervoer als per eigen vervoer is uitstekend te noemen. Aan de achterzijde van het kantoorgebouw is een ruim parkeerterrein aanwezig voor personeel en bezoekers. Daarnaast is Oisterwijk centraal gelegen in de driehoek Tilburg – ’s-Hertogenbosch – Eindhoven.

Oppervlakte

De beschikbare kantoorkamers, variërend in oppervlakte,  zijn gelegen op de begane grond en op de eerste etage. Er is ruimte beschikbaar vanaf 30 m2 tot 600 m2. De totale bruto vloeroppervlakte bedraagt circa 1.100 m2.

Opleveringsniveau

Deze kantoorvilla is voorzien van een:

 • representatieve ontvangstruimte met balie / receptie;
 • lift;
 • beveiligingsinstallatie;
 • moderne kitchenette voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur;
 • sanitaire voorzieningen;
 • automatische zonwering;
 • archiefruimte in de kelder;
 • glasvezel verbinding;
 • 24 uur per dag toegankelijk;
 • Individueel sleutel systeem.

De kantoorkamers worden opgeleverd met de navolgende voorzieningen:

 • hoogwaardige projecttapijt;
 • individueel regelbare airconditioning klimaatbeheerssysteem;
 • geïntegreerde telefoon- en data-aansluitingen;
 • voldoende elektra-aansluitingen;
 • geïntegreerd verlichtingsplan;
 • inrichting met hoogwaardige interieurelementen en kunstvoorwerpen;
 • iedere kamer is voorzien van een vaste kastenwand met garderobekast;
 • iedere kamer is apart af te sluiten;

Parkeren

Voor de huurder zijn in het openbare gebied voldoende eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs

Huurprijs op aanvraag. Na een oriënterende kennismaking en een bezichtiging van het gebouw maken wij een aanbieding op maat.

B.T.W.

Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurindexering

De huurprijs zal voor het eerst een jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten

Door of vanwege verhuurder gezamenlijke aanvullende diensten aan huurder geleverd. Deze bestaan onder andere uit het gebruik van energie, warmte en mogelijke overige (gezamenlijke) voorzieningen.

Huurtermijn

Het heeft de voorkeur van verhuurder om duurzame relaties met haar huurders aan te gaan. Het verdient daarom de voorkeur om huurovereenkomsten te sluiten voor perioden van ten minste 3 (drie) jaren en verlengingsperioden van telkens 3 (drie) jaren.

Zekerheidstelling

Ter zake van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van 3 maanden huur en de verschuldigde omzetbelasting.

Huurcontract

Gebaseerd op het model 2015 vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding

In overleg. Op korte termijn.

Voor nadere informatie en/ of bezichtiging:  De heer H. Bresson
                                                                              info@bressonvankempen.nl
                                                                              telefoon: 013 – 5400 755
                                                                              mobiel: 06 – 2703 3160

Deze brochure is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten zou kunnen ontlenen. Op onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden gemaakt.

Adres:
Moergestelseweg 14
5062 JW   Oisterwijk

Totaal aantal m²:  ca. 600 m²
Huurbaar vanaf m²:  ca. 30 m²
Huurprijs:  Prijs op aanvraag