Brochure aanvragen

Ellen Pankhurststraat 11 Tilburg

Algemeen

Bedrijventerrein ‘Katsbogten’ wordt gekenmerkt door haar uitstekende ligging ten opzichte van het Rijswegennet en de stad Tilburg en het achterland. Daardoor zijn er op bedrijventerrein ‘Katsbogten’ veel op consumentengemak gerichte bedrijven gevestigd. Bedrijven zoals Autotaalglas, Carglass en SuitSupply hebben al eerder gekozen voor deze uitstekende ligging. Recent heeft Jumbo naast het Albert Heijn Pick up Point een nieuwe Pick up Point tegenover de locatie geopend. Direct naast het bedrijfsverzamelgebouw is het markante kantoorgebouw Entrada gelegen. Mc Donalds heeft vanaf de aanleg van het bedrijventerrein een zeer druk restaurant op steenworp afstand van deze locatie.

Locatie

De prominente ligging aan de snelweg en de uitstekende reclamemogelijkheden maken deze lokatie tot een echte eyecatcher. De bereikbaarheid per auto is als uitstekend te kwalificeren. De aansluiting op de snelweg A58 (Breda – Eindhoven en Breda – ‘s-Hertogenbosch) is voor alle bedrijven een sterke pré. Per openbaar vervoer wordt een busdienst onderhouden vanaf het centraal station van Tilburg en bevindt zich op tien minuten loopafstand vanaf het kantoorgebouw.

Object

Representatieve kantoorruimte (375 m²), voorzien van alle basisvoorzieningen, gesitueerd op de eerste verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is voorzien van een industrieel vormgegeven, hoofdzakelijk glazen, pui. Deze zorgt voor een grote hoeveelheid daglicht maar ook voor een hoge attentiewaarde en herkenbaarheid vanaf de snelweg. Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Oppervlakte

Circa 375 m² kantoorruimte op de verdieping aan de snelwegzijde.  De kantoorruimte is eventueel op te splitsen in twee ongeveer gelijke delen. Derhalve is deelhuur bespreekbaar.

Voorzieningen kantoor:

  • Systeemplafonds met LED-verlichting;
  • Projecttapijt;
  • Gescheiden toiletgroepen met voorportaal;
  • pantry;
  • Airconditioning;

Parkeren

Er is royale parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, recht voor de deur.

Huurprijs

kantoorruimte op de verdieping: € 105,- m², per jaar excl. servicekosten en BTW.

 

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De eventuele overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg.

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd overeenkomstig drie maanden betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Bijzonderheden

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.


Adres:
Ellen Pankhurststraat 11
5032 MD   Tilburg

Totaal aantal m²:  375
Huurbaar vanaf m²:  150
Huurprijs:  € 105,- per m²

Koopprijs:  Niet van toepassing