VERHUURD

Brochure aanvragen

Noordstraat 36 Tilburg

Algemeen

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland en economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

Locatie

De kantoorruimte ruimte  is gelegen in de binnenstad van Tilburg. De ligging is bijzonder gunstig, midden in het bruisende centrum van Tilburg en op slechts 500 meter van het NS Station.  In de directe nabijheid van het object bevinden zich historische straatjes, beter bekend als ‘dwaalgebied Binnenstad –West’, waar theaters, muziek- en kunstpodia, galerieën en bijzondere winkeltjes gehuisvest zijn. In de buurt is een mix van commerciële dienstverlening, horeca en kantoren aanwezig.  Er zijn maar liefst 7 openbare parkeergelegenheden op loopafstand gelegen.

Object

De verschillende kantoorkamers zijn gelegen op de 1e verdieping van het object, te bereiken met zowel de vaste trap als met de lift. Alle kamers wordt instapklaar opgeleverd. Uw meubels erin en u kunt aan de slag. De GezinsManager is de hoofdgebruiker en zoekt aanverwante gezins-gerelateerde bedrijven om zich hier te vestigen. (coaches, therapeuten, verloskundigen, psychologen, gezins-gerelateerde mediators etc.)

Oppervlakte

Kamer 1.4:                                                  ca. 15 m² v.v.o. (VERHUURD)
Kamer 1.5:                                                  ca. 50 m² v.v.o.
Kamer 1.6:                                                  ca. 24 m² v.v.o. (VERHUURD)
Kamer 1.7:                                                  ca. 23 m² v.v.o. (VERHUURD)
Parkeerplaatsen:                                      in totaal zijn er voor de verhuur 3 plaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Huurprijs

Kamer 1.4:                                                  VERHUURD
Kamer 1.5:                                                  € 950,- per maand excl. BTW
Kamer 1.6:                                                  VERHUURD
Kamer 1.7:                                                  VERHUURD
Parkeerplaatsen:                                       € 1.200,- excl. BTW per plaats per jaar

Voorzieningen kantoor:

  • Gestucte wanden en plafonds
  • Verlichting
  • Kabelgoten met databekabeling
  • Vloerbedekking
  • Airco-units (niet in kamer 1.7)

Huurder kan tevens gebruik maken van:

  • Internet
  • Gebruik koffie / thee
  • Incidenteel gebruik grote binnentuin
  • Incidenteel gebruik centrale spreekruimte / vergaderzaal

Parkeren

Op eigen terrein zijn 3 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar. In de omgeving zijn openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurperiode

3 jaar, vervolgens per jaar te verlengen

Opleverdatum

Per direct

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd overeenkomstig drie maanden betalingsverplichting.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht. Indien u een niet-BTW plichtig bedrijf hebt, kunnen hier aanvullende afspraken over gemaakt worden.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Bijzonderheden

Het gebouw betreft het voormalige restaurant de Vier Jaargetijden en is door de nieuwe eigenaar volledig gerenoveerd en omgebouwd naar kantoorruimte. De Orangerie en de grote binnentuin zijn onveranderd, prachtig en in goed overleg met de eigenaar incidenteel te gebruiken.

 

 


Adres:
Noordstraat 36
5038 EJ   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 50 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 950,- per maand

Koopprijs:  Niet van toepassing