Brochure aanvragen

Ellen Pankhurststraat 15 Tilburg

Prachtige TURN-KEY kantoorruimte op ZEER prominente toplocatie aan de snelweg A58

 

Algemeen

Bedrijventerrein ‘Katsbogten’ wordt gekenmerkt door haar uitstekende ligging ten opzichte van het Rijkswegennet, de stad Tilburg,  en het achterland. Daardoor zijn er op bedrijventerrein ‘Katsbogten’ veel op consumentengemak gerichte bedrijven en multinationals gevestigd. Bedrijven zoals Autotaalglas, Carglass, The Sting en SuitSupply hebben al eerder gekozen voor deze uitstekende ligging. Ook Jumbo en Albert Heijn hebben er een Pick up Point. Direct naast het bedrijfsverzamelgebouw is sinds 2010 het markante kantoorgebouw Entrada gelegen. Mc Donalds heeft vanaf de aanleg van het bedrijventerrein een zeer druk restaurant op steenworp afstand van deze locatie.

 

Locatie

De prominente ligging aan de snelweg en de uitstekende reclamemogelijkheden maken deze locatie tot een echte eyecatcher. De bereikbaarheid per auto is als uitstekend te kwalificeren. De aansluiting op de snelweg A58/A65 (Breda – Eindhoven en Breda – ‘s-Hertogenbosch) is voor alle bedrijven een sterke pré. Per openbaar vervoer wordt een busdienst onderhouden vanaf het centraal station van Tilburg en bevindt zich op tien minuten loopafstand vanaf het bedrijfsverzamelgebouw. Op een gemiddelde werkdag is de verkeersintensiteit op de A58 ter hoogte van het onderhavige object hoog, er komen rond de 90.000 voertuigen per dag voorbij wat kan zorgen voor een impuls in naamsbekendheid.

 

Object

De representatieve kantoorruimte (375 m²) is tot voor kort in gebruik geweest als afslankcentrum en is voorzien van verlichting, luxe keuken, kleedkamers, douches, balie, behandelkamers, spreekkamer en een oefenruimte. De ruimte is gesitueerd op de eerste verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw. Het betreft een ruimte met hoge plafonds, fraaie afwerking en een moderne uitstraling. Het gebouw is voorzien van een industrieel vormgegeven, hoofdzakelijk glazen pui, direct aan de snelweg gelegen. Deze zorgt voor een grote hoeveelheid daglicht maar ook voor een hoge attentiewaarde en herkenbaarheid vanaf de A58. Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Oppervlakte

Circa 375 m² kantoorruimte op de verdieping aan de snelwegzijde.

 

Voorzieningen

  • Verlichting;
  • Wanden;
  • Hoge plafonds;
  • Behandel/spreekkamers;
  • Gescheiden toiletgroepen, douches en kleedkamers;
  • Luxe keuken met inbouwapparatuur;
  • Balie

 

Parkeren

Er is royale parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, recht voor de deur.

 

Huurprijs

€ 47.500,00 per jaar excl. servicekosten en BTW.

 

Servicekosten

De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De eventuele overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg.

 

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd overeenkomstig drie maanden betalingsverplichtingen.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 


Adres:
Ellen Pankhurststraat 15
5032 MD   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 375 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 47.500,- per jaar