Brochure aanvragen

Boterberg 9 Tilburg

In 2022 geheel vernieuwde kantoorruimte/showroom met opslagruimte

 

Algemeen

Het pand is gelegen op industrieterrein Vossenberg in Tilburg. Bedrijventerrein Vossenberg is het bedrijventerrein van de grote getallen. Het is het grootste industrieterrein van Tilburg met meer dan 200 bedrijven in allerlei bedrijfstakken (productie, detailhandel, logistiek en andere dienstverleners). Naast lokaal actieve bedrijven staat Vossenberg ook voor veel grote nationale en internationale bedrijven. Dankzij de noord-oost tangent hebben ook veel grote logistieke dienstverleners en productiebedrijven Vossenberg ontdekt. De kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde van een groot bedrijfscomplex maar is volledig zelfstandig bereikbaar en voorzien van een eigen ruime parkeerplaats van ca. 18 plaatsen.

 

Locatie

De kantoorruimte met de bedrijfsruimte is gelegen aan de Boterberg op het bedrijventerrein Vossenberg te Tilburg. De bereikbaarheid vanuit Tilburg en met name de Reeshof is uitstekend. Het object is per auto goed bereikbaar, ook bevindt er zich een bushalte op enkele minuten lopen. Het terrein beschikt over een ruim en afsluitbaar parkeerterrein en een overdekte fietsenstalling.

 

Object

In 2022 volledig vernieuwde kantoorruimte met opslagruimte, verdeeld over twee bouwlagen. Het object beschikt over een pantry op beide verdiepingen, toiletten, pvc vloer, systeemplafond en een bedrijfsruimte met vide voorzien van een hoge overheaddeur. Op de eerste verdieping bevindt zich een kantoor en archiefruimte. Op de begane grond bevindt zich een ontvangstruimte met dubbele toiletgroep, een kantoorruimte en grote kantoortuin/showroom. Door de grote ruimtes op de begane grond en eerste verdieping is er gemakkelijk een eigen indeling te realiseren welke passend is voor uw bedrijf.

 

Oppervlakte

Begane grond                 circa 330 m² kantoorruimte

Eerste verdieping          circa 300 m² kantoorruimte

 

Begane grond                 circa 54 m² bedrijfsruimte

Eerste verdieping          circa 30 m² opslagruimte

 

Totaal                                circa  714 m²

 

Voorzieningen

  • gescheiden toiletgroep;
  • pantry;
  • systeemplafonds;
  • armaturen;
  • pvc-vloer.

 

Parkeren

Parkeren is ruim voorhanden op eigen terrein, ca. 18 plaatsen.

 

Huurprijs

€ 59.000,00 per jaar exclusief BTW

 

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

 

Opleverdatum

In overleg

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Boterberg 9
5047 ST   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 714 m²
Huurbaar vanaf m²:  ca. 300 m²
Huurprijs:  €59.000,- per jaar