VERHUURD

Brochure aanvragen

Willem II-straat 44 Tilburg

WINKEL- OF KANTOORRUIMTE GELEGEN OP EEN MARKANTE LOCATIE IN HET CENTRUM VAN TILBURG

Algemeen

Tilburg is met ruim 220.000 inwoners de 7e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stads-centrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijk-heden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

Stijlvolle aantrekkelijke winkel- of kantoorruimte in karakteristiek historisch pand aan misschien wel de mooiste straat in het centrum van Tilburg. Tegenover het pand is de oudste bioscoop van Nederland, de Cinecitta, gelegen. De Cinecitta is arthouse filmtheater met restaurant dat al meer dan 100 jaar in gebruik is. De ligging is bijzonder gunstig, midden in het centrum van Tilburg op steenworp afstand van het Pieter Vreedeplein. In de directe nabijheid van het object bevinden zich historische straatjes, beter bekend als ‘dwaalgebied Binnenstad – West’, waar theaters, muziek- en kunstpodia, galerieën en bijzondere winkeltjes gehuisvest zijn. De Willem II Straat en de Tuinstraat zijn opnieuw ingericht, door de nieuwe bestrating, aanleg  van groenvoorzieningen en het plaatsen van straatmeubilair is het verblijfsklimaat aanzienlijk verbeterd. Sinds de ontwikkeling van de Spoorzone en de nieuwe voetgangerstunnel, de Willem II-passage, heeft de Willem II-straat een belangrijke functie gekregen als verbinding tussen het bestaande centrum en de Spoorzone. In de directe omgeving zijn diverse parkeervoorzieningen aanwezig. Daarnaast is het centraal station van Tilburg gelegen op slechts 400 meter.

 

Object

De vloeroppervlakte van benedenverdieping bedraagt circa 100 m². De ruimte beschikt daarnaast ook over een kantoor/kantine op de bovenverdieping met oppervlakte circa 20 m².  Het pand heeft een grote frontbreedte aan de Willem II Straat van circa 9 meter en is hierdoor goed zichtbaar. Het pand beschikt onder andere over airconditioning, luxe systeemplafond met armaturen en vloerbedekking. De ruimte kan worden opgeleverd met glazen scheidingswand of als open ruimte. Aan de achterkant bevindt zich een gezamenlijke buitenruimte die ook via een aparte doorgang te bereiken is.

Oppervlakte

Begane grond:                                          circa 100 m²

Eerste verdieping:                                    circa   20 m²

 

Voorzieningen

  • Pantry
  • Toilet en douche
  • Airconditioning
  • Radiatoren
  • Vloerbedekking
  • Systeemplafond met armaturen
  • Voorzetramen
  • Patiotuin
  • Elektrische luifel

 

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in het openbare gebied aanwezig, parkeergarage Pieter Vreedeplein met ca. 800 plaatsen is gelegen op ongeveer 200 meter.

 

Huurprijs

€ 2.500,- per jaar exclusief servicekosten en BTW.

 

Huurperiode

5 + 5 jaar, kortere periode bespreekbaar.

 

Servicekosten

€ 250,- per maand op voorschotbasis

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Willem II-straat 44
5038 BH   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 120 m²
Huurbaar vanaf m²:  ca. 120 m²
Huurprijs:  €2500,- per maand