VERHUURD

Brochure aanvragen

Dostalstraat 64-08 Tilburg

Algemeen

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

De bedrijfsunits aan de Dostalstraat zijn strategisch gelegen in het stadsdeel ‘Tilburg-Noord’ nabij winkelcentrum ‘Wagnerplein’ en uitvalswegen richting Breda, Waalwijk en Eindhoven. De units zijn gelegen op een rustige plek in een woonwijk, buiten het industrie terrein.  De bereikbaarheid met openbaar vervoer is hierdoor goed, bushalte bevindt zich om de hoek.

 

Object

Het object is een bedrijfsverzamelcomplex genaamd ‘SQUAREBOX’ bestaande uit 18 representatieve bedrijfsunits met parkeerplaats gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-Noord’. Het complex wordt eind maart 2022 onderhoudsarm en duurzaam opgeleverd en zijn voorzien van aluminium kozijnen met HR++ glas, gevlinderde betonvloer met voorbereiding voor vloerwarming, geïsoleerde gevelpanelen op een betonnen borstwering, elektrische overheaddeur en krachtstroom. In de units zonder verdiepingsvloer bestaat de mogelijkheid om er alsnog (in eigen beheer) een verdiepingsvloer te maken. Ieder object heeft minimaal één eigen parkeerplaats, op de binnenplaats en rondom het object bevinden zich extra (gratis) parkeerplekken. De binnenplaats kan worden afgesloten middels een hek.

Oppervlakte en huurprijzen

Dostalstraat 64-08 (ca. 75 m²)
€1000,- per maand excl. BTW

 

Voorzieningen bedrijfsruimten

  • Overheaddeuren
  • Gevlinderde betonvloer
  • Voorbereiding vloerverwarming
  • Aluminium kozijnen incl. HR++ glas
  • Krachtstroom
  • Toilet
  • Verlichting
  • Wasbak

 

Parkeren

Iedere unit beschikt over minimaal één eigen parkeerplaats. Op de binnenplaats en rondom het object bevinden zich meerdere (gratis) parkeerplaatsen.

Servicekosten

Nader te bepalen

Huurperiode

In overleg, minimaal 2 jaar.

Oplevering

Aanvaarding in overleg , op korte termijn

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Dostalstraat 64-08
5011 LA   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 75 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  €1000,- per maand