VERKOCHT

Brochure aanvragen

Fazantenjachtstraat 30-32 Tilburg

Algemeen

Tilburg is met ruim 220.000 inwoners één van de grootste steden van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

De praktijkruimte is gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-West’. De objecten in de omgeving hebben veelal een maatschappelijke bestemming. In de directe omgeving zijn naast een fysiotherapeut, Basic-Fit en diverse medische praktijken en kleinschalige bedrijvigheid gelegen met name woningen gelegen.  Stadsdeel ‘Tilburg-West’ heeft circa 30.000 inwoners en is daarmee een van de grotere wijken in Tilburg. De wijk beschikt over twee winkelcentra waarvan het grootste winkelcentrum, ‘Westermarkt’, op korte afstand is gelegen. Vrijwel alle benodigde voorzieningen zijn in de wijk te vinden.

 

Object

De praktijkruimte bestaat op de begane grond uit een entreeportaal dat toegang geeft tot een zeer ruime centrale wachtruimte met een receptiebalie. Via de centrale wachtruimte worden zeven behandelkamers, waarvan er vier in gebruik zijn, ontsloten. Daarnaast is op de begane grond een toiletgroep inclusief een mindervalidetoilet gelegen alsmede een röntgenkamer. De eerste verdieping is makkelijk bereikbaar en bestaat uit een groot aantal ondersteunende ruimten waaronder een kantoorkamer, keuken, kleedruimtes (dames en heren), opslagruimte, spreekkamer, toiletgroep en een hele ruime kantoorruimte.

De praktijkruimte is aan drie zijden voorzien van ramen waardoor een hele lichte en makkelijk in te delen ruimte is ontstaan. Een tweede trapopgang via de centrale wachtruimte zou mogelijk zijn. De praktijkruimte is rond 2003 gebouwd en is voorzien van een aantal specifieke voorzieningen voor het gebruik als tandartspraktijk.

De praktijkruimte is altijd in gebruik geweest als tandartspraktijk. De bestemming is ruim. Volgens het bestemmingsplan zijn  ‘kantoor’, ‘maatschappelijk’ en ‘bedrijven (3B)’ toegestaan.

Oppervlakte

Begane grond:                                             circa 312 m²

Eerste verdieping                                        circa 305 m²

Totaal                                                              circa 617 m²

 

Voorzieningen

  • Dubbel glas
  • Scheidingswanden
  • Toiletgroepen
  • Cv-installatie met radiatoren
  • Beton vloer
  • Keuken
  • Diverse voorzieningen ten behoeve van een (tandarts) praktijkruimte.

 

Kadastrale gegevens

Gemeente Tilburg

Sectie AC

Nummer 2789

Grootte 374 m².

 

Vraagprijs

€ 950.000,- k.k.

 

Opleverdatum

Vanaf juni 2022.

 

Zekerheidsstelling

Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.

 

Notaris

Nader door koper te bepalen.


Adres:
Fazantenjachtstraat 30-32
5042 XB   Tilburg

Totaal aantal m²:  617 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  € 950.000,- k.k.