VERHUURD

Brochure aanvragen

Dostalstraat 55 Tilburg

Strategisch gelegen turn-key bedrijfsruimte met vele voorzieningen

 

ALGEMEEN

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland, ieder jaar is er groei zichtbaar en er vinden erg veel ontwikkelingen plaat. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

LOCATIE

De ruimte is strategisch gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-Noord’ op slechts een paar honderd meter van een oprit van de ring van Tilburg en de N261 richting onder andere Eindhoven, Breda en Waalwijk. Dit biedt uitstekende logistieke mogelijkheden voor bedrijven actief in de provincie Brabant en heel Nederland. De objecten in de directe omgeving hebben veelal een woonbestemming. In de Dostalstraat is echter aanzienlijk wat bedrijvigheid te vinden en in 2022 is er een nieuwbouw bedrijvencomplex met 18 units gebouwd wat de bedrijvigheid van de directe omgeving een extra impuls heeft gegeven. Stadsdeel ‘Tilburg-Noord’ heeft 24.000 inwoners en is daarmee een van de grootste wijken in Tilburg. De wijk is de laatste jaren aan het vernieuwen en beschikt over een geheel nieuw winkelcentrum, ‘Wagnerplein’, welke de wijk weer een frisse uitstraling heeft gegeven.

 

OBJECT

Het pand heeft een totale oppervlakte van ca. 475 m². Dit is verdeeld over twee bedrijfsruimtes van in totaal ca. 336 m² met een hoogte van ca. 3 m, een extra opslagruimte, een entree, een keuken, kantoor en toilet en douche met portaal. De muur tussen de twee bedrijfsruimtes in niet dragend en kan dus verwijderd worden. Daarnaast is er gezien vanaf de straatkant aan de linkerkant circa 30 m² buitenterrein gelegen, afsluitbaar middels een hekwerk. Het gehele pand beschikt over een hoogwaardige afwerking en beschikt over vele voorzieningen zoals een compleet uitgeruste keuken.

Oppervlakte

Bedrijfsruimte:               circa 336 m²  (hoogte ca. 3 m)

Overige ruimten:            circa 139 m²

Buitenterrein:                 circa 30 m²

 

Voorzieningen

De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:

– betonvloer;

– nieuwe lichtstraat;

– krachtstroom;

– 3 x 80A;

– kantoorruimte;

– keuken met fornuis, vaatwasser, oven, magnetron, tv;

– openhaarden (gasgestookt);

– alarminstallatie;

– speaker installatie;

– toilet;

– douche;

– thermo air luchtbehandeling

– radiatoren

– openslaande dubbele garagedeur

– terrein afsluitbaar middels een hekwerk.

 

Parkeren

Mogelijkheid tot parkeren op afgesloten terrein en gratis parkeren aan openbare weg.

 

Huurprijs

€ 3.000,- per maand te vermeerderen met BTW.

 

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige perioden in overleg.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per kalendermaand vooruit te worden voldaan.

 

Voorbehoud en gunning

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.


Adres:
Dostalstraat 55
5011 LA   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 475 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 3.000,- per maand