VERHUURD

Brochure aanvragen

Vollerstraat 12b Goirle

MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNIT IN BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW OP BEDRIJVENTERREIN TIJVOORT.

 

 

ALGEMEEN

Het object is gesitueerd op bedrijventerrein Tijvoort te Goirle. Tijvoort is economisch gezien van grote waarde voor Goirle, behoud en versterking van het vestigingsklimaat voor ondernemers is dan ook een belangrijk speerpunt van de gemeente. De gemeente Goirle is voornemens het bedrijventerrein volledig te revitaliseren. Enkele speerpunten zijn, behoud van de huidige bedrijvigheid, duurzaam opereren, veilig en strikte handhaving van de openbare ruimte.

LOCATIE

Bedrijventerrein Tijvoort is gelegen vlak langs de Turnhoutse-baan welke op zijn beurt prachtig aansluit op de rijksweg A58 Richting Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed te noemen. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is prima. Bushalte is op loopafstand gelegen. Bedrijventerrein Tijvoort heeft een omvang van ca. 80 ha en telt op dit moment in totaal ca. 250 bedrijfsvestigingen.

OBJECT

Het object is een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit vier bedrijfsunits gebouwd in 1984 elk met eigen entree waarvan er meerdere te huur worden aangeboden. Onderhavige ruimte betreft de ruimte met aan straatzijde een grote raampartij welke kan dienen als showroom en/of kantoorruimte. De unit heeft een verdieping welke gebruikt kan worden als opslag. Het deel van het perceel recht voor onderhavige ruimte kan gebruikt worden als parkeerruimte. Zie voor verdere specificaties het tabblad ‘Kenmerken’.

OPPERVLAKTE
Ca. 372 m²

HUURPRIJZEN
€1.950,- per maand excl. BTW

VOORZIENINGEN BEDRIJFSRUIMTEN:
• Dubbele toegangsdeur
• Betonvloer
• Toilet
• Pantry
• Verlichting
• Beschikt over eigen nutsvoorzieningen

PARKEREN
Er is parkeerruimte beschikbaar voor de ingang van desbetreffende ruimte.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, overige perioden in overleg

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg , op korte termijn

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Vollerstraat 12b
5051 JV   Goirle

Totaal aantal m²:  ca. 372 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.950,- per maand