VERKOCHT

Brochure aanvragen

Ceramstraat 7-7A Tilburg

Algemeen

Vanaf de Ringbaan-Oost kijk je zo op de kleurrijke entree van Circus City aan de Ceramstraat. Dit ruime en multifunctionele gebouw komt nu voor verkoop beschikbaar.

 

Locatie

Het pand is gelegen aan de Ceramstraat, de verbindingsstraat tussen de Ringbaan Oost en de Lovense Kanaaldijk, in de Kanaalzone. Vanwege de centrale ligging is het centrum van Tilburg snel bereikt maar zijn ook de rijkswegen A58 en A65 via de uitvalswegen makkelijk bereikbaar.  Aan de Ceramstraat zijn diverse bedrijven gelegen waarvan Bouwmaat de bekendste is. In de Kanaalzone is een grote diversiteit aan bedrijven gelegen.

 

Object

Het pand wordt op dit moment door Circus City als binnenspeelhal gebruikt en werd in 1997 gebouwd. In 2013 is het pand voor de huidige bedrijfsvoering gerenoveerd en gemoderniseerd.

De bedrijfsruimte, waarin de binnenspeelhal is gesitueerd, heeft een vrije hoogte van ca. 7,5 meter. Aan de achterzijde van deze ruimte zijn twee overheaddeuren gesitueerd. De ruime entree aan de voorkant heeft een hoogte van circa 5,5 meter. Uiteraard zijn er ruime sanitaire voorzieningen aanwezig en beschikt het pand over een flinke horecaruimte met aansluitend een professionele keuken. Op de eerste verdieping is een bedrijfswoning gelegen die beschikt over een buitenterras.

 

Het buitenterrein is volledig geasfalteerd.

Oppervlakte

Bedrijfsruimte:                                            ca. 1.850 m² v.v.o.

Horecagedeelte met keuken:                 ca.     515 m² v.v.o.

Entree, kantoor en opslag                       ca.     191 m² v.v.o.

Bedrijfswoning                                            ca.     135 m² v.v.o.

 

Totale oppervlakte                                     ca.  2.691 m² v.v.o.

 

Perceel oppervlakte:                                  ca. 5.760 m²

 

Parkeren

Zeer ruime parkeergelegenheid op eigen terrein circa 50 parkeerplaatsen voor personenauto’s.

 

Koopprijs

De koopprijs bedraagt € 2.300.000,- kosten koper.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg, bij voorkeur Q2 2023.

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

 

Omzetbelasting

Over de te kopen ruimte wordt in overleg wel of geen omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Bestemming

Koper is zelf verantwoordelijk voor toetsing of het bestemming voldoet aan de door haar beoogde gebruik. Het pand valt onder meer binnen het bestemmingsplan “Theresia-Loven-Besterd” en heeft als omschrijving ter plaatse ‘Gemengd-Grootschalig met functieaanduiding ‘recreatief’.

 

Bijzonderheden

De in het pand aanwezige speeltoestellen, horeca- en keukeninventaris en andere zaken worden apart ter overname aangeboden, en zitten niet in de vraagprijs inbegrepen.


Adres:
Ceramstraat 7-7A
5013 BB   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 2.691 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  € 2.300.000,- k.k.