VERKOCHT

Brochure aanvragen

Kapitein Rondairestraat 28-30 Tilburg

Algemeen

Multifunctionele bedrijfsruimte gelegen op het bedrijventerrein Loven met een gerenoveerde bovenwoning. Bij de renovatie van de bovenwoning is gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De bedrijfsruimte en de woning beschikken ieder over een eigen ingang.

 

Locatie

Het object is gelegen op het bedrijventerrein Loven en is goed bereikbaar. Daarnaast ligt het object gunstig ten opzichte van het centrum en diverse uitvalswegen. In de straat zijn kleinere en middelgrote bedrijven gelegen waarvan een aantal met een (boven)woning.

 

Object

Begane grond

Entree met trap naar de bovenwoning en een deur naar het kantoor/werkkamer. Deze kantoorruimte/werkkamer is tevens via een eigen voordeur ontsloten. De ruimte is voorzien van een aantal vaste kasten en is luxe afgewerkt en voorzien van een airco. Aansluitend aan deze ruimte is een halletje gelegen dat toegang geeft tot een toilet, wasruimte en bergruimte. De bedrijfsruimte bestaat uit een grote ruimte die met twee scheidingswanden in segmenten is verdeeld. Aan de voorkant is een grote overheaddeur aanwezig die voldoende hoogte heeft voor een bestelbus. In de bedrijfsruimte is ook een keuken aanwezig.

 

Eerste verdieping

Overloop naar twee ruime slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met gloednieuwe open keuken voorzien van een Bosch apparatuur waaronder een stoomoven, combi-oven, koffiezetapparaat en een wijnklimaatkast .

In de slaapkamer aan de voorzijde van de woning is een grote inloopkast gemaakt.

 

De woonkamer geeft toegang tot een ruim en gedeeltelijk overdekt terras. Op het terras is extra bergruimte aanwezig. De open keuken is fraai afgewerkt en beschikt over alle moderne keukenapparatuur en is afgewerkt met een natuurstenen werkblad. De wanden en plafonds zijn strak afgewerkt. De badkamer verdient nog wat aandacht.

 

De ruimte is als volgt verdeeld:

Begane grond

Kantoorruimte met aangrenzende ruimte                           circa     53 m²

Bedrijfsruimte                                                                           circa  270 m²

 

Totaal Bedrijfsgedeelte                                                            circa  323 m²

 

Eerste verdieping

Woonruimte                                                                               circa     87 m²

Berging                                                                                        circa     10 m²

Terras en overkapping                                                             circa     57 m²

 

Totaal woongedeelte inclusief terras                                     circa   154 m²

 

De indeling is eenvoudig te wijzigen. De kantoorruimte op de begane grond kan als werkkamer/speelkamer,  hobbykamer of extra slaapkamer bij de woning worden betrokken.

 

Koopsom

€ 545.000,00 k.k.

 

Kadaster

Gemeente Tilburg

Sectie U

Nummer 256

Grootte 343 m²

 

Zekerheidsstelling

Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.

 

Aanvaarding

In overleg.

 

Bestemming

Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Loven 2016’ en is bestemd tot ‘Bedrijventerrein’. Er zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 toegestaan. Dat is een ruime categroei waarin erg veel bedrijven vallen. Bestaande bedrijfswoningen zijn toegestaan. Het afsplitsen van de bedrijfswoning is niet toegestaan.


Adres:
Kapitein Rondairestraat 28-30
5015 BC   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 410 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  €545.000,- k.k.