VERHUURD

Brochure aanvragen

Dostalstraat 64-16 Tilburg

Duurzame nieuwbouw bedrijfsunit met kantoorverdieping nabij Wagnerplein 

 

Ondernemingen actief in de autobranche zijn uitgesloten voor deze locatie.

 

Algemeen

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

De bedrijfsunits aan de Dostalstraat zijn strategisch gelegen in het stadsdeel ‘Tilburg-Noord’ nabij winkelcentrum ‘Wagnerplein’ en uitvalswegen richting Breda, Waalwijk en Eindhoven. De units zijn gelegen op een rustige plek in een woonwijk, buiten het industrie terrein.  De bereikbaarheid met openbaar vervoer is hierdoor goed, bushalte bevindt zich om de hoek.

 

Object

Het object is onderdeel van een bedrijfsverzamelcomplex bestaande uit 18 representatieve bedrijfsunits met parkeerplaats gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-Noord’. Het gasloze complex is eind maart 2022 onderhoudsarm en duurzaam opgeleverd en zijn voorzien van aluminium kozijnen met HR++ glas, gevlinderde betonvloer met voorbereiding voor vloerwarming, geïsoleerde gevelpanelen op een betonnen borstwering, elektrische overheaddeur en krachtstroom. De VVE heeft reeds een afsluitbare toegangspoort, camerabewaking, verlichting en brievenbussen gerealiseerd wat de veiligheid van het complex tot een hoog niveau brengt.

 

De beschikbare unit beschikt over twee eigen parkeerplaatsen, op de binnenplaats en rondom het object bevinden zich extra (gratis) parkeerplekken. Er is een luxe pantry op de eerste verdieping geplaatst en onder de trap is een toilet en urinoir met fonteintje gerealiseerd. Daarnaast is er de mogelijkheid gecreëerd om de bovenverdieping apart af te sluiten en is de unit voorzien van ledverlichting en stroompunten.

Oppervlakte

Begane grond:                ca. 83 m²

Eerste verdieping:         ca. 82 m²

 

Huurprijs

€2.100,00 per maand excl. BTW

 

Voorzieningen bedrijfsruimten

 • Kantoorverdieping apart afsluitbaar
 • Toilet en urinoir
 • Ledverlichting
 • Pantry met koelkast, combioven en boiler
 • Projecttapijt
 • Akoestische wandpanelen
 • Overheaddeur
 • Gevlinderde betonvloer
 • Voorbereiding vloerverwarming
 • Aluminium kozijnen incl. HR++ glas
 • Krachtstroom

 

Parkeren

Het pand beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving en op het terrein zelf zijn meerdere (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar.

 

Huurperiode

In overleg

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg , op korte termijn

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurperiode

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Dostalstraat 64-16
5011 LA   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 165 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 2.100,- per maand