VERHUURD

Brochure aanvragen

Jacques Oppenheimstraat 15 Tilburg

Algemeen

Het winkelcentrum ‘Westermarkt’ is oorspronkelijk in de jaren zestig opgezet als wijkwinkelcentrum. Begin jaren negentig is het winkelcentrum grootschalig gerenoveerd waarbij er een aantal passages zijn overdekt. Het winkelcentrum bestaat momenteel uit een totaal van circa 13.500 m² winkeloppervlakte verdeeld over circa 70 winkels. Belangrijke trekkers in het winkelcentrum zijn de twee supermarkten Jumbo en Albert Heijn die zich aan beide uiteinden van de passages bevinden. In het winkelcentrum zijn onder andere de bekende winkelketens als, Kruidvat, Jola Mode, Shoeby Shop, Pearl, Hans Anders en Zeeman te vinden. Daarnaast zijn er een groot aantal goede speciaalzaken zoals, Pessers (slagerij) en Govert van Nunen (bakker) in het winkelcentrum gevestigd.

In het gebied waarin deze winkel is gelegen zijn Action, HEMA, Wibra  en Prijsmepper de grote trekkers. Aan de Jacques Oppenheimstraat zijn aan weerszijde van de winkel twee goede speciaalzaken gelegen. Aan de linkerzijde is de bekende fietsenzaak Giant Store Van Bebber gelegen en aan de rechterzijde is de kindermodespeciaalzaak New Vulto gelegen.

 

Locatie

De winkel heeft aan de zijde van de Jacques Oppenheimstraat een enorm breed front van circa 16 meter. Aan de andere zijde, ter plaatse van de Willem Molengraaffstraat is een overheaddeur t.b.v.  bevoorrading (of eventueel een tweede entree) gelegen. Parkeren is gratis en direct voor de deur mogelijk.

 

Object

Op de begane grond is een grote winkelruimte gelegen met een klein dagverblijf en een toiletgroep. Op de verdieping (bereikbaar via een trap en een goederenliftje is showroom/magazijnruimte beschikbaar.

Oppervlakte

Winkelruimte:                                           circa 470  m²

Showroom/magazijnruimte:               circa 230 m²

Totaal                                                           circa 700 m²

 

Voorzieningen winkelruimte 

  • Bestaande indeling
  • Plafonds met verlichting
  • Toiletten/pantry
  • Overheaddeur aan de achterzijde

 

Parkeren

Gratis parkeren aan de openbare weg.

 

Huurprijs

€ 39.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

 

Huurperiode

In overleg, vanaf 1 jaar tot 3 jaar.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Jacques Oppenheimstraat 15
5042 NM   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 700 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 39.000,- per jaar