VERHUURD

Brochure aanvragen

Noord-Besterdstraat 54 Tilburg

Multifunctionele opslagboxen op afgesloten binnenterrein.

 

Algemeen

Opslagboxen geschikt voor het opslaan van voorraad, goederen, campers, caravans en auto’s. Ook mogelijkheid tot het vestigen van een postadres.

 

Locatie

De opslagboxen zijn gelegen op een afsluitbaar binnenterrein. Complex gelegen in de wijk ‘Besterd’ bereikbaar vanuit de Noord-Besterdstraat, een zijstraat van het Besterdplein. Centraal gelegen in Tilburg aan het winkellint ‘Besterd’, één van de twee winkellinten grenzend aan het centrum. Met de Molenstraat op enkele meters heeft u ook een goede aansluiting op de hoofdstructuur van het wegennetwerk in Tilburg. Het terrein is 24 uur verlicht en toegankelijk voor de gebruikers.

 

Object

Het betreft een multifunctionele ruimte welke zich uitstekend leent voor ZZP-ers en MKB-ers die behoefte hebben aan een hoogwaardige, laagdrempelige, zelfstandige bedrijfsruimte. Denk bijvoorbeeld aan webshop-ondernemers die opslagruimte nodig hebben; de perfecte oplossing voor de ondernemer waarvoor een bedrijfshal te groot is. Het betreft volledig geïsoleerde opslagboxen met brede overheaddeur gebouwd in 2012. Opslagboxen verkeren in erg goede staat met zeer nette afwerking. Ruimte beschikt over een toilet met fonteintje, krachtstroom en daglichttoetreding door middel van light tubes. In onderling overleg zijn (kleine) aanpassingen in unit mogelijk t.b.v. de gewenste bedrijfsvoering.

Oppervlakte

ca. 48 m²

 

Voorzieningen bedrijfsruimte

–   brede overheaddeur;

–   betonvloer met HACCP coating;

–   volledig geïsoleerd;

–   vrije hoogte van 3.75 m²;

–   (mogelijkheid tot) toilet met fonteintje;

–   krachtstroom;

–   mogelijkheid tot postadres.

 

Parkeren

Niet van toepassing.

 

Huurprijs

€ 425,- per maand te vermeerderen met BTW

 

Huurperiode

Verschillende huurperioden in overleg mogelijk.

 

Opleverdatum

Beschikbaar op korte termijn

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van een factuur.


Adres:
Noord-Besterdstraat 54
5014 JG   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 48 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 425,- per maand