VERHUURD

Brochure aanvragen

Meutestraat 12 Tilburg

Algemeen

Tilburg is met ruim 220.000 inwoners één van de grootste steden van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

De kantoorruimte is gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-West’ in de wijk ’t Zand op het binnenwijkse bedrijventerrein rondom de Beneluxlaan waar overwegend kleinschalige bedrijven en kantoren zijn gevestigd. De wijk beschikt over twee winkelcentra waarvan het grootste winkelcentrum, ‘Westermarkt’, op korte afstand is gelegen. Vrijwel alle benodigde voorzieningen zijn in de wijk te vinden. Parkeren is ruim en gratis aan de openbare weg aanwezig.

 

Object

De kantoorruimte maakt deel uit van een kantoorverzamelgebouw waarin 8 kantoorunits zijn gelegen. Het kantoorverzamelgebouw is in 2000 gebouwd en bestaat uit twee bouwlagen. De betreffende kantoorruimte is gunstig gelegen op de begane grond aan de zijde van de Meutestraat. Aan deze zijde worden via de centrale entreehal in totaal vier kantoorunits ontsloten.

 

De kantoorruimte is door middel van diverse scheidingswanden verdeeld in twee kantoorkamers aan de voorzijde, een centrale spreek/kantoorruimte in het midden en een grotere kantoorruimte aan de achterzijde. De kantoorruimte aan de achterzijde grenst aan een patio waardoor er veel daglichttoetreding is. Er is veel glas toegepast in de kantoorruimte waardoor het geheel een prettige en open sfeer heeft. De kantoorruimte beschikt daarnaast over een aparte archief/reproruimte, een apart dames- en herentoilet en diverse bergkasten. Uiteraard is er ook een pantryblok aanwezig.

 

De kantoorruimte heeft het energielabel A+.

Oppervlakte

Kantoorruimte                                             circa 150 m²

 

Voorzieningen

  • Dubbel glas
  • Scheidingswanden
  • Toiletgroepen
  • CV-installatie met radiatoren, airco-unit
  • Systeemplafonds met verlichting
  • Vloerbedekking
  • Keuken

 

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

 

Huurprijs

€ 1.250,00 per maand excl. BTW

 

Servicekosten

€ 50,00 per maand

 

Huurperiode

In overleg

 

Energielabel

Energielabel A+

 

Opleverdatum

In overleg.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd overeenkomstig drie maanden betalingsverplichtingen.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Meutestraat 12
5042 XK   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 150 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.250,- per maand