VERHUURD

Brochure aanvragen

Nimrodstraat 25-25a Tilburg

Turn-key kantoorruimte met luxe afwerking

 

Algemeen

Tilburg is met ruim 220.000 inwoners één van de grootste steden van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

De kantoorruimte is gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-West’ in de wijk ’t Zand op het binnenwijkse bedrijventerrein rondom de Beneluxlaan waar overwegend kleinschalige bedrijven en kantoren zijn gevestigd. De wijk beschikt over twee winkelcentra waarvan het grootste winkelcentrum, ‘Westermarkt’, op korte afstand is gelegen. Vrijwel alle benodigde voorzieningen zijn in de wijk te vinden. Parkeren is ruim en gratis aan de openbare weg aanwezig.

 

Object

De kantoorruimte maakt deel uit van een kantoorverzamelgebouw waarin 6 kantoorunits zijn gelegen. Het kantoorverzamelgebouw is in 2006 gebouwd en bestaat uit drie bouwlagen. De betreffende kantoorruimte is heeft een eigen entree. De kantoren zijn door middel van glazen scheidingswanden verdeeld in een aantal kantoorkamers, kantoortuinen, archiefruimte, spreekkamers en keukens. De kantoorruimte is op een hoek gelegen en daardoor is er veel daglichttoetreding.

Oppervlakte

Archiefkelder                                             circa 117 m²

Begane grond                                            circa 205 m²

Eerste verdieping                                     circa 136 m²

 

Totale ruimte                                            circa 461 m²

 

Voorzieningen

  • Dubbel glas
  • Scheidingswanden
  • Dubbele toiletgroep
  • CV-installatie met radiatoren
  • Airco
  • Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
  • Representatieve ontvangstruimte
  • Opslag/archiefruimte(s)
  • Alarmsysteem
  • Keukens

 

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

 

Huurprijs

€ 59.000,00 per jaar excl. BTW

 

Servicekosten

€ 200,00 per maand. De nutsvoorzieningen komen op naam van de gebruiker.

 

Huurperiode

Minimaal 3 jaar, overige perioden in overleg.

 

Energielabel

Energielabel A.

 

Opleverdatum

In overleg.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd overeenkomstig drie maanden betalingsverplichtingen.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Nimrodstraat 25-25a
5042 WX   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 461 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 59.000,- per jaar