VERHUURD

Brochure aanvragen

Mozartlaan 199 Tilburg

Representatieve praktijkruimte met parkeergelegenheid op eigen terrein

Algemeen

Tilburg is met ruim 220.000 inwoners één van de grootste steden van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

De praktijkruimte is gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-Noord’, de objecten in de directe omgeving hebben veelal een woonbestemming. Stadsdeel ‘Tilburg-Noord’ heeft 24.000 inwoners en is daarmee een van de grotere wijken in Tilburg. De wijk beschikt over twee winkelcentra waarvan het grootste winkelcentrum, ‘Wagnerplein’, op zeer korte afstand is gelegen. Winkelcentrum Wagnerplein en haar omgeving is de laatste jaren volledig vernieuwd wat de gehele wijk een frisse uitstraling heeft gegeven. Vrijwel alle benodigde voorzieningen zijn in de wijk te vinden.

 

Object

De praktijkruimte bestaat uit een ontvangstruimte met toilet en een vijftal behandelkamers met kleedruimten.  De indeling van het object komt de functie zeer ten goede. De kleedhokjes beschikken over zowel een toegangsdeur in de ontvangsthal als in de behandelruimtes waardoor patiënten beschikken over privacy en het proces tussen behandelingen door efficiënt verloopt. Momenteel zijn er twee behandelkamers samengevoegd tot een oefenruimte en zijn er twee behandelkamers voorzien van een pantry. Het object beschikt over een eigen parkeerterrein met vier plaatsen en is gelegen naast een groot openbaar parkeerterrein.

 

Voorheen was de bedrijfsruimte in gebruik als fysiotherapiepraktijk er zijn echter genoeg andere mogelijke invullingen voor deze praktijkruimte. Volgens het bestemmingsplan zijn er bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden voor het object:

 1. sociaal-culturele voorzieningen zoals buurt- en clubhuis, sociëteit, bibliotheek, volksuniversiteit, e.d.;
 2. culturele voorzieningen zoals atelierruimten voor kunstenaars e.d.
 3. medische of paramedische voorzieningen, zoals ziekenhuis, kliniek, gezondheidscentrum, centrum voor dagbehandeling, consultatiebureau, e.d.;
 4. welzijnsvoorzieningen, zoals verzorgingstehuis, verpleeghuis, inrichtingen voor geestelijk en/of lichamelijk gehandicapten e.d.;
 5. educatieve voorzieningen, zoals beroepsonderwijs, kunstonderwijs, muziekschool, volksuniversiteit, cursuscentrum, onderwijsinstituten t.b.v. specifiek onderwijs e.d;
 6. openbare en bijzondere instellingen waaronder overheidsinstellingen zoals stadskantoren, politiekantoor, brandweerkazerne e.d.;
 7. maatschappelijke voorzieningen.

Oppervlakte

Totaal:                               circa 112 m²

 

Voorzieningen

 • Dubbel glas
 • Volledig geïsoleerd
 • Cv-installatie met radiatoren
 • Beton vloer
 • Twee pantry’s

 

Parkeren

4 parkeerplaatsen op eigen perceel.

 

Huurprijs

€ 1.600,- per maand, er is geen BTW van toepassing.

 

Servicekosten

In overleg.

 

Huurperiode

In overleg maar ten minste 5 jaar.

 

Opleverdatum

In overleg.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd overeenkomstig drie maanden betalingsverplichtingen.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt geen omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Mozartlaan 199
5011 SE   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 112 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.600,- per maand