Brochure aanvragen

Ambrosiusweg 11 Hilvarenbeek

TENNISPARK GELEGEN OP RIANT PERCEEL NABIJ TILBURG EN A58

 

Hilvarenbeek algemeen

Wellicht heeft u wel eens een bezoek gebracht aan Hilvarenbeek voor een safari, vakantie of festival echter heeft de gemeente nog veel meer te bieden. De gemeente Hilvarenbeek bestaat uit zes karakteristieke dorpen omringt door kilometers natuur, historie en vermaak. Naast de grootste kern, Hilvarenbeek, behoren ook Diessen, Biest-Houtakker, Baarschot, Haghorst en Esbeek tot de gemeente. Fietsers, klauteraars, zwemmers, dierenvrienden, ontdekkers en Bourgondiërs voelen zich hier thuis. Van oudsher is Hilvarenbeek een dorp met statuur. Tegenwoordig is Hilvarenbeek economisch gezien nog steeds een gemeente met aanzien; het is de op één na meest vermogende gemeente van Noord-Brabant. Er bevinden zich vijf bedrijventerreinen in de gemeente en er zijn daarnaast tal van nationale en regionale ondernemingen gevestigd.

 

Locatie

De Ambrosiusweg 11 is gelegen in het buitengebied van de gemeente Hilvarenbeek en is zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met de fiets. Het ligt op een steenworp afstand van safaripark De Beekse Bergen waardoor er reeds een solide infrastructuur aanwezig is. Het perceel grenst aan de provinciale weg N269 en op slechts enkele minuten rijden bevinden zich de snelweg A58 (1 km), Tilburg (1,3 km) en Hilvarenbeek (3,4 km). Buiten de goede bereikbaarheid voor auto’s is het perceel ook gelegen aan een fietsroute tussen Tilburg en Speelland Beekse Bergen waardoor Tilburg binnen enkele minuten op de fiets te bereiken is. Ook zijn er vele verblijfsaccommodaties in de nabije omgeving te vinden zoals Van der Valk Hotel Tilburg, het Bastion Hotel Tilburg en in en rondom Safaripark de Beekse Bergen.

 

Perceel

Het betreft een perceel grond met een oppervlakte van 33.977 m² dat gedeeltelijk bestaat uit onbebouwde grond met een agrarische bestemming en gedeeltelijk uit een aantal tennisbanen met clubhuis en verdere aanhorigheden gelegen op een stuk grond met de bestemming sport. Het perceel is gelegen in een rustige omgeving met slechts aan één kant een aangrenzend perceel. Daarnaast is het perceel omgeven door bomen waardoor er een sfeervolle en rustige ambiance ontstaat. Het biedt de mogelijkheid om er een andere sportieve onderneming te vestigen dan de het huidige tennispark. Met de gemeente is reeds gesproken over het vestigen van een padelcentrum. Mocht u een ander idee hebben voor het perceel bent u natuurlijk vrij om overige mogelijke bestemmingen te onderzoeken. We staan open voor uw ideeën en denken graag met u mee om uw visie te realiseren.

 

Object

Momenteel is op het perceel een tennispark gesitueerd bestaande uit een clubhuis met terrassen, een bijgebouwen, een garage, een ruime parkeerplaats, 7 jeu de boules banen en 5 tennisbanen voorzien van een sproeisysteem en verlichting.  Het tennispark is momenteel ontsloten aan de Ambrosiusweg. Het clubhuis beschikt over een kantine met bar en professionele keuken met aansluitend een voorraadkamer. Daarnaast zijn er kleedkamers voor zowel dames als heren aanwezig. De kleedkamers zijn elk voorzien van twee douches en een toilet. Verder is er nog een aparte toiletgroep en inpandige berging. In de berging de opstelling van de beregeningsinstallatie. Het tennispark en het clubhuis zijn met enkele ingrepen relatief eenvoudig opnieuw in gebruik te nemen. Op de grond met agrarische bestemming is een hardhouten azobé paardenstal voor 2 paarden aanwezig en het terrein is omheint middels een Heras hekwerk met een hoogte van 150 cm.

Oppervlakte

Perceel: 33.977 m²

Clubhuis: ca. 225 m²

 

Vraagprijs

€ 1.295.000,- k.k.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg

 

Kadastrale gegevens

Gemeente Hilvarenbeek

Sectie A

Perceel 2007

 

Zekerheidsstelling

Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.

 

Notaris

Nader door koper te bepalen.

 

Voorbehoud

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.


Adres:
Ambrosiusweg 11
5081 NV   Hilvarenbeek

Totaal aantal m²:  ca. 33.977 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  € 1.295.000,- k.k.