VERHUURD

Brochure aanvragen

Heuvelring 228 Tilburg

In het hart van Tilburg gelegen multifunctionele ruimte met hoge attentiewaarde

 

Tilburg algemeen

Tilburg is een stad in het zuiden van Nederland, gelegen in de provincie Noord-Brabant. De stad heeft ongeveer 220.000 inwoners en is daarmee de zesde grootste stad van Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De stad staat bekend om haar textielindustrie die in de 19e eeuw tot bloei kwam en nog steeds een belangrijke rol speelt in de lokale economie. Naast textiel heeft de stad ook een diverse economie met onder andere logistiek, zorg en onderwijs als belangrijke sectoren. Tilburg heeft een bruisend centrum met een groot aantal internationale, nationale en lokale winkels, restaurants en cafés. Ook staat de stad bekend om haar evenementen, zoals de jaarlijkse Tilburgse kermis, het Festival van het Levenslied en Roadburn. De stad heeft daarnaast diverse culturele instellingen met internationaal aanzicht, zoals het Textielmuseum, het Natuurmuseum Brabant en het museum De Pont.

 

Object

Het pand is gelegen in het hart van het bruisende centrum van Tilburg en heeft een oppervlakte van ongeveer 175 m² en een frontbreedte van 6 meter aan de Heuvelring, met eveneens de mogelijkheid voor reclame uitingen aan de Jan Aartestraat. Momenteel is het in gebruik als zonnestudio echter zijn de mogelijkheden in gebruik ruim. De ruimte kan bijvoorbeeld worden bestemd als kantoor, winkelruimte of als ruimte voor een bezorgdienst. Aan de Jan Aartestraat bevindt zich ook een toegangsdeur, hoewel deze momenteel buiten gebruik is. Deze kan echter dienen voor het opslaan van bijvoorbeeld bezorgfietsen en/of het laden en lossen van goederen.

 

Locatie

Het pand ligt zeer centraal in Tilburg, aan de cityring, tegenover twee internationale fastfoodketens, Burger King en McDonald’s, wat zorgt voor een hoge zichtbaarheid en verkeersstroom. Bovendien zitten Vapiano, Intermezzo en Broodega naast het pand. Het pand biedt u de gelegenheid om uw bedrijf te vestigen in het hart van Tilburg tussen gevestigde namen. Het is een drukke locatie welke zeer goed bereikbaar is met de auto of fiets en waar voetgangersstromen hoog zijn waardoor uw bedrijf een hoge mate van zichtbaarheid heeft. Dit maakt de onderhavige ruimte een uitstekende locatie voor een breed scala aan bedrijven.

Voorzieningen

  • Energielabel A
  • Frontbreedte 6 meter
  • Tegelvloer
  • Reclame mogelijkheden
  • Pantry
  • Systeemplafond met armaturen
  • Airconditioning (ter overname)
  • Alarminstallatie (ter overname)

 

Huurprijs

€ 39.500,- per jaar te vermeerderen met omzetbelasting

 

Oppervlakte

Ca. 175 m²

 

Parkeren

Parkeergarage Heuvelpoort is gelegen op ca. 50 m afstand.

 

Servicekosten

€75,- per maand ex. btw.

 

Huurperiode

5 + 5 jaar

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg, op korte termijn.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 


Adres:
Heuvelring 228
5038 CL   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 175 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 39.500,- per jaar