VERKOCHT

Brochure aanvragen

IJskelderstraat 3 Tilburg

Uitermate centraal gelegen bedrijfs- en kantoorruimte met bedrijfswoning

 

Tilburg algemeen

Tilburg is een stad in het zuiden van Nederland, gelegen in de provincie Noord-Brabant. De stad heeft ongeveer 220.000 inwoners en is daarmee de zesde grootste stad van Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De stad staat bekend om haar textielindustrie die in de 19e eeuw tot bloei kwam en nog steeds een belangrijke rol speelt in de lokale economie. Naast textiel heeft de stad ook een diverse economie met onder andere logistiek, zorg en onderwijs als belangrijke sectoren. Tilburg heeft een bruisend centrum met een groot aantal internationale, nationale en lokale winkels, restaurants en cafés. Ook staat de stad bekend om haar evenementen, zoals de jaarlijkse Tilburgse kermis, het Festival van het Levenslied en Roadburn. De stad heeft daarnaast diverse culturele instellingen met internationaal aanzicht, zoals het Textielmuseum, het Natuurmuseum Brabant en het museum De Pont.

 

Locatie            

Centraal gelegen in Tilburg, biedt deze bedrijfs- en/of kantoorruimte met woning een uitstekende mogelijkheid voor een combinatie van werk en thuis. De locatie biedt een snelle toegang tot de snelweg, het openbaar vervoer en het stadscentrum van Tilburg. Dit maakt het een uitstekende locatie voor bedrijven die afhankelijk zijn van een goede infrastructuur en baat hebben bij een goede bereikbaarheid vanuit de rest van de stad. Het gebied kenmerkt zich met name door woningen echter zijn er in de directe omgeving ook tal van bedrijven gevestigd.

 

Het object  

Bedrijfsruimte/kantoor

De bedrijfsruimte en/of kantoor beschikt over een eigen toegangsdeur. Van de circa 170 m² is momenteel circa 47 m² in gebruik als garage welke door een brede overheaddeur is ontsloten aan de IJskelderstraat. Aansluitend aan deze garage twee ruime kantoorkamers, een archief, een berging, en een toilet. Daarnaast beschikt de ruimte over circa 68 m² opslagruimte op de begane grond waarin ook een pantry is gesitueerd. Verder bevindt zich op de zolder nog eens circa 51 m² opslagruimte.

 

De huidige indeling kan ook in zijn geheel worden verwijderd, enkel de buitenmuren zijn dragend. Zo ontstaat er een open multifunctionele ruimte die voor meerdere doeleinden geschikt te maken is.  De reeds aanwezige brede overheaddeur maakt het laden en lossen van goederen en het in en uitrijden zeer gemakkelijk.

 

De aanwezige kantoorruimtes zijn onder andere voorzien van kabelgoten, verwarming en een systeemplafond met armaturen. Van beide ruimtes is één van de wanden volledig van glas aangrenzend aan de patio tuin wat er veel natuurlijk licht binnen laat.

 

Woning

Entree naar hal met meterkast. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer. In de woonkamer een  klassieke openhaard en een schuifpui naar terras met een overkapping. Vanuit de woonkamer een doorloop naar open keuken, In de keuken een inbouwkeuken onder meer voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, oven en spoelbak. Verder in de keuken een  loopdeur naar de tuin en een loopdeur naar het bedrijfsgedeelte. Aansluitend aan de woonkamer een portaal met toegang tot badkamer en toilet. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Verder op de begane rond  twee slaapkamers, beide met een schuifpui naar de patiotuin. In één van de slaapkamers een vaste kastenwand. De woning is eventueel gemakkelijk verder uit te breiden om een derde en vierde slaapkamer te creëren.

 

Vraagprijs                                  

€ 575.000,00 k.k.

 

Energielabel

Het pand beschikt over energielabel C, geldig tot 3 september 2029.

 

Isolatie

  • Dakisolatie
  • Muurisolatie
  • Dubbel glas

 

Kadastrale gegevens

Gemeente:        Tilburg

Sectie:                O

Nummer:          3914

Grootte:             637 m²

 

Zekerheidsstelling 

Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.

 

Aanvaarding                            

In overleg.

 


Adres:
IJskelderstraat 3
5046 NK   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 434 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  € 575.000,- k.k.