Brochure aanvragen

Westermarkt 124 Tilburg

Zeer prominent gelegen winkelruimte in winkelcentrum westermarkt te Tilburg

Algemeen

Het winkelcentrum ‘Westermarkt’ is oorspronkelijk in de jaren zestig opgezet als wijkwinkelcentrum.  Begin jaren negentig is het winkelcentrum grootschalig gerenoveerd waarbij er een aantal passages zijn overdekt. Het winkelcentrum bestaat momenteel uit een totaal van circa 13.500 m² winkeloppervlakte verdeeld over circa 70 winkels. Belangrijke trekkers in het winkelcentrum zijn de twee supermarkten Jumbo en Albert Heijn die zich aan beide uiteinden van de passages bevinden. In het winkelcentrum zijn onder andere de  bekende winkelketens als, Kruidvat, Shoeby Shop, Hans Anders, Pearl en Zeeman te vinden. Daarnaast zijn er een groot aantal goede speciaalzaken gevestigd. Action en HEMA hebben een grote winkel direct achter het winkelcentrum. Er zijn plannen in ontwikkeling om het winkelcentrum te renoveren.

 

Locatie

De winkelruimte is zeer centraal gelegen in winkelcentrum Westermarkt. Het betreft een winkelpand in het midden van het gehele winkelgebied naast de hoofdentree waardoor veel bezoekers langs het pand lopen.

 

Object

De winkelruimte bestaat uit een winkel met een kleine pantry en magazijnruimte op de begane grond. De totale ruimte beslaat ca. 106 m² . De winkelruimte beschikt over een hele brede voorgevel van ca. 13 meter breed waar veel ruimte voor etalages is. Aan de zijde van het parkeerterrein is een achteringang.

Oppervlakte

Winkelruimte:                                           ca. 106  m²

 

Voorzieningen

De winkel is voorzien van verlichting, pantry, verwarming en een toilet.

 

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in het openbare gebied aanwezig, gelegen vlak naast het grote parkeerterrein van De Westermarkt.

 

Koopprijs

De koopprijs bedraagt € 365.000,- kosten koper.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg.

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

 

Omzetbelasting

Over de te kopen ruimte wordt in overleg wel of geen omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Bestemming

Koper is zelf verantwoordelijk voor toetsing of het bestemming voldoet aan de door haar beoogde gebruik.


Adres:
Westermarkt 124
5042 SZ   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 106 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  € 365.000,- k.k.