VERHUURD

Brochure aanvragen

Reinevaarstraat 7a Tilburg

Multifunctionele bedrijfsruimte bij gratis en voldoende parkeergelegenheid

 

Algemeen

Tilburg is met ruim 220.000 inwoners één van de grootste steden van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

De ruimte is gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-West’ in de wijk Het Wandelbos nabij winkelcentrum Paletplein en op een binnenwijks bedrijventerrein in de directe nabijheid van kleinschalige bedrijven en kantoren. De wijk beschikt over twee winkelcentra waarvan het grootste winkelcentrum, ‘Westermarkt’, eveneens op korte afstand is gelegen. Vrijwel alle benodigde voorzieningen zijn in de wijk te vinden. Parkeren is ruim en gratis aan de openbare weg aanwezig.

 

Object

Deze op de begane grond gelegen multifunctionele ruimte heeft vele mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een kantoor, bedrijfsruimte of opslag, deze ruimte bied de mogelijkheden. De ruimte beschikt daarnaast over een volledig uitgeruste pantry met inbouw koelkast, inbouw koffiezetapparaat en vaatwasser. Daarnaast beschikt de ruimte over een gescheiden toiletgroep met voorportaal en fonteintje. De volledige ruimte is voorzien van verlichtingsarmaturen. Op het terrein voor de ruimte is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Oppervlakte

Ca. 138 m²

 

Voorzieningen

  • Gratis parkeergelegenheid
  • Gelegen op de begane grond
  • Multifunctioneel te gebruiken
  • Pantry met inbouw koelkast, inbouw koffiezetapparaat en vaatwasser
  • Verlichtingsarmaturen
  • Cv-installatie met radiatoren

 

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

 

Huurprijs

€ 1.000,00 per maand excl. BTW

 

Voorschot verbruikskosten

€ 200,00 per maand excl. BTW

 

Huurperiode

In overleg

 

Opleverdatum

In overleg.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd overeenkomstig drie maanden betalingsverplichtingen.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 


Adres:
Reinevaarstraat 7a
5044 HD   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 138 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.000,- per maand