Brochure aanvragen

Vossenhoorn 5 Moergestel

Nieuwbouw opslagunits gelegen op afsluitbaar en beveiligd terrein

 

Locatie

Gelegen in het hart van Brabant biedt dit dorp een ideale uitvalsbasis voor ondernemers in de gehele regio. Moergestel heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van de grote steden in Brabant en beschikt over een uitermate goede infrastructuur. Naast de ligging direct aan snelweg A58 tussen Tilburg en Eindhoven is Moergestel op minder dan 3 kilometer van knooppunt De Baars gelegen waar zich uitvalswegen bevinden naar alle richtingen binnen Brabant en de rest van Nederland.

 

Object

Het object betreft een nieuwbouw verzamelcomplex bestaande uit 30 opslagunits gelegen in het buitengebied van Moergestel. Het gebouw is voorzien van isolatie, zonnepanelen en camerabeveiliging en rondom verhard middels klinkerbestrating. Het terrein is daarnaast ook voorzien van een elektrische toegangspoort en huurders kunnen gebruik maken van een gezamenlijke sanitaire voorziening. De units beschikken over een vrije hoogte van ca. 3.5 tot 4.5 meter. De elektrisch bedienbare overheaddeuren hebben allen een loopdeur en zijn ca. 3.2 meter hoog en 4.5 meter breed. De units van ca. 95 m² zijn voorzien van een iets smallere overheaddeur van ca. 3.6 meter. Alle units beschikken over een eigen stroomvoorziening en led verlichting.

 

Algemeen

Moergestel telt circa 6.000 inwoners en is onderdeel van de gemeente Oisterwijk wat circa 34.000 inwoners telt. Het is naast een populaire gemeente voor bezoekers ook een gemeente welke bekend staat om haar bedrijvigheid. Er heerst een uitstekend ondernemersklimaat wat al jaren haar vruchten afwerpt, zo is Oisterwijk de meest vermogende gemeente van Noord-Brabant. Dit idyllische dorp in het midden van Brabant biedt een mix van geschiedenis, rust, natuur en gastvrijheid. In het dorp is nog veel historische architectuur aanwezig en daarnaast beschikt Moergestel over een omgeving met vele natuurlandschappen.

OPPERVLAKTE EN HUURPRIJZEN

26 units                          ca. 52 m²               € 495,- per maand ex. btw inclusief verbruik

4 units                            ca. 97 m²               € 895,- per maand ex. btw inclusief verbruik

 

Bij (vermoeden van) overmatig stroomverbruik kan er een tussenmeter worden geplaatst om de werkelijke kosten in rekening te brengen.

 

VOORZIENINGEN OPSLAGRUIMTES

 • Overheaddeur (hoogte 3.2 m)
 • Loopdeur
 • Geïsoleerd
 • Stroomvoorziening
 • Led verlichting
 • Gezamenlijke sanitair voorziening
 • Camerabeveiliging
 • Toegang via elektrische toegangspoort

 

SERVICEKOSTEN

€ 10,- per unit per maand te vermeerderen met btw.

De servicekosten komen ten behoeve van het onderhoud van:

 • overheaddeuren;
 • elektrische toegangspoort;
 • verhard buitenterrein;
 • sanitaire voorzieningen;
 • dak;
 • beveiliging.

 

HUURPERIODE

In overleg.

 

OPLEVERDATUM

Aanvaarding in overleg , op korte termijn

 

OVEREENKOMST

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

INDEXERING

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

OMZETBELASTING

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

HUURBETALING

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 


Adres:
Vossenhoorn 5
5066 CP   Moergestel

Totaal aantal m²:  ca. 52 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 495,- per maand