VERHUURD

Brochure aanvragen

Besterdring 117 Tilburg

TEGENOVER HET DRUKKE BESTERDPLEIN GELEGEN WINKELRUIMTE AAN WINKELLINT ‘DE BESTERD’

 

Tilburg algemeen

Tilburg is een stad in het zuiden van Nederland, gelegen in de provincie Noord-Brabant. De stad heeft ongeveer 220.000 inwoners en is daarmee de zesde grootste stad van Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De stad staat bekend om haar textielindustrie die in de 19e eeuw tot bloei kwam en nog steeds een belangrijke rol speelt in de lokale economie. Naast textiel heeft de stad ook een diverse economie met onder andere logistiek, zorg en onderwijs als belangrijke sectoren. Tilburg heeft een bruisend centrum met een groot aantal internationale, nationale en lokale winkels, restaurants en cafés. Ook staat de stad bekend om haar vele evenementen, zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse Tilburgse kermis, het Festival van het Levenslied en Roadburn. De stad heeft daarnaast diverse culturele instellingen met internationaal aanzicht, zoals Poppodium 013, het Textielmuseum, het Natuurmuseum Brabant en museum De Pont.

 

Locatie

De winkelruimte  is gelegen aan de Besterdring, één van de belangrijkste toegangswegen richting het centrum. De Besterdring wordt gekenmerkt door een gevarieerd winkelaanbod en een zeer druk bezochte weekmarkt.  De winkel is daarnaast gelegen tegenover het Besterdplein nabij Primera, Wibra en Kruidvat. Er zijn ruime parkeermogelijkheden in de directe omgeving. De Besterdring is een van de twee ‘winkellinten’ welke het centrum verbinden met de omliggende wijken. Het is een goed bereikbaar, veelzijdig winkelgebied, waar je aan de klink van de deur kunt parkeren bij een van de meer dan honderd zaken. Op ‘D’n Besterd’ kom je voor de betere boodschap, voor je moeilijke vraag, voor de persoonlijke aandacht. Een authentieke dorpsstraat in een modern stadscentrum, waar vind je dat nog?

 

Object

Het betreft een winkelruimte van ca. 95 m² met een frontbreedte van ca. 5 meter. De ruimte is eventueel ook geschikt als kantoorruimte. De indeling bestaat uit een grote (verkoop)ruimte met glazen scheidingswand aan de straatzijde met daarachter een opslagruimte/kantine en een ruimte met toilet en pantry. Het pand is tot op heden in gebruik geweest door een kledingwinkel. Het aanwezige inbouw meubilair is eventueel ter overname beschikbaar.

Specificaties

  • Frontbreedte 5 meter
  • Strizovloer
  • Uitstekende reclame mogelijkheden
  • Pantry
  • Systeemplafond met armaturen
  • Luchtgordijn
  • Fraaie pui afsluitbaar met rolluik
  • Achteringang

 

Huurprijs

€ 18.000,- per jaar te vermeerderen met omzetbelasting

 

Oppervlakte

Ca. 95 m²

 

Parkeren

Ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving. Eerste kwartier gratis parkeren vervolgens €1,- per uur, zondag gratis.

 

Servicekosten

Niet van toepassing

 

Huurperiode

5 + 5 jaar, andere perioden in overleg.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg, op korte termijn.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Besterdring 117
5014 HJ   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 95 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 18.000,- per jaar