VERHUURD

Brochure aanvragen

Bredaseweg 204-11 Tilburg

In prachtig historisch pand gelegen kantoorruimte met gezamenlijke voorzieningen inclusief verbruikskosten

 

Algemeen

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar sterk groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

De ruimte is gelegen aan de Bredaseweg, één van de belangrijkste ontsluitingswegen van het centrum.  De Bredaseweg wordt gekenmerkt door een gevarieerd woon- en winkelaanbod. Daarnaast zijn er ook meerdere kantoren gevestigd. Deze ruimte is gelegen op de begane grond het voormalige klooster en missiehuis ‘Rooi Harten’, wat bekend is onder vrijwel alle Tilburgers, en de bekende watertoren. Vanuit de kloostertuin heeft u direct toegang tot het Kromhoutpark. Overige gebruikers van het gebouw zijn Michelinsterrestaurant ‘Monarh’, huiswerkbegeleiding ‘Ready to School’ en een aantal kantoorhouders als ‘Staet van Creatie’ en ‘Filmit videoproductie’.

 

Object

De te huur aangeboden ruimte betreft een ingerichte kantoorruimte van ca. 35 m² gelegen in de vestiging van ‘Korma IT Solutions’. De ruimte bestaat uit twee samengevoegde kantoorruimtes van ca. 20 m² en ca. 15 m². De gebruikers van deze ruimte kunnen eveneens gebruik maken van een ingerichte spreekkamer van ca. 14 m², inclusief flatscreen tv. De ruimtes zijn gelegen aan de voorzijde van het gebouw. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de pantry met inbouw apparatuur gesitueerd in de kantoortuin en van enkele parkeerplaatsen op eigen terrein. De inrichting van de kantoorruimte kan indien gewenst worden verwijderd. De huurprijs betreft een huurprijs inclusief verbruik en overige kosten, u bent enkel nog BTW verschuldigd over de huurprijs.

Oppervlakte

Kantoorruimte:                                            circa 35 m²

Te gebruiken spreekkamer:                    circa 14 m²

 

Voorzieningen

  • Hoog kwaliteitsniveau
  • Karakteristieke elementen
  • Volledig ingericht
  • Spreekkamer met flatscreen tv
  • Pantry met vaatwasser en koelkast
  • Vloerbedekking
  • Parkeren op eigen terrein
  • Verbruikskosten inclusief

 

Parkeren

Enkele parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

 

Huurprijs

€ 1.200,- per maand exclusief BTW (alle overige kosten inbegrepen).

 

Huurperiode

In overleg, minimaal 1 jaar.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg, op korte termijn.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 


Adres:
Bredaseweg 204-11
5038 NK   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 35 + 14 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.200,- per maand