Brochure aanvragen

Hectorstraat 15 Tilburg

Bedrijfsruimte met diverse mogelijkheden

 

Tilburg algemeen

Tilburg is met ruim 220.000 inwoners de 7e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

Tilburg is een belangrijke draaischijf voor verschillende handelsstromen, doorvoer, import/export en wederuitvoer. Deze goederenstromen zijn erg belangrijk voor de vele distributiecentra en aanwezige groothandel in Tilburg.  Daarnaast is de maakindustrie in Tilburg ook zeer belangrijk.

 

Locatie

De bedrijfsruimte is centraal gelegen op bedrijventerrein Vossenberg aan de Hectorstraat. Bedrijventerrein Vossenberg, gelegen in het noordwesten van Tilburg, staat bekend als een van

de logistieke hotspots in Nederland. De omgeving kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijven, zowel qua grootte als qua activiteiten. Op het bedrijventerrein bevinden zich meerdere grootschalige distributiecentra en bekende bedrijven zoals Nokia, Tesla, Sony, Coolblue, Fuji en Elho. In de directe omgeving van het object bevinden zich tevens diverse kleine- tot middelgrote bedrijfsgebouwen en perifere detailhandelsvestigingen, waaronder Hornbach, Karwei en Praxis, alsmede een Mc Donalds.

De bereikbaarheid van het bedrijventerrein Vossenberg per auto is uitstekend. Het bedrijventerrein wordt voornamelijk via de Burgemeester Letschertweg (N260) ontsloten en heeft directe verbindingen met de snelweg A261 (Tilburg – Waalwijk) en de snelweg A58 (Breda – Eindhoven). Twee fietsbruggen verbinden stadsdeel De Reeshof met bedrijventerrein Vossenberg. Vanuit het centraal station van Tilburg wordt een directe verbinding onderhouden met het bedrijventerrein.

 

Object

Het object is in twee fasen (2005 en 2008) gebouwd. De voorzijde van het object (kantoor met bedrijfsruimte) in gebruik door Innoseal, de huidige eigenaar van het gebouw. Door een interne verhuizing komt de bedrijfsruimte nu voor de verhuur beschikbaar. Het betreft in totaal drie logisch gekoppelde bedrijfsruimten, gesitueerd aan de achterzijde van het object. Deze ruimte is buitenom goed bereikbaar via een overheaddeur op maaiveld en een laad/loskuil met een dockshelter met leveller. De bedrijfsruimte bestaat uit drie compartimenten. Twee compartimenten zijn ongeveer 10 meter hoog. Een gedeelte van het warehouse is reeds ingericht met stellingen. Het derde compartiment is voorzien van een betonnen verdiepingsvloer. Een klein gedeelte van de bedrijfsruimte is uitgevoerd met een vloeistofdichte vloer.

Het object is uitermate geschikt voor een combinatie van (schone) lichte productiewerkzaamheden in combinatie met een warehouse. Indien gewenst Het is mogelijk in de bestaande ruimte sanitaire voorzieningen en een pantry te plaatsen. Indien gewenst bestaat tevens de mogelijkheid om inpandig kantoorruimte te creëren.

Er is een voldoende groot buitenterrein aanwezig voor het parkeren van auto’s en bedrijfswagens beschikbaar.

Bestemming

Het perceel is gelegen binnen de bestemmingsplan ‘Vossenberg Midden 2012’ en heeft binnen dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’.  Er zijn bedrijven tot en met categorie 4.2 toegestaan. Omdat de eigenaar zelf een gedeelte van het object in gebruik heeft zal de uiteindelijke invulling van de bedrijfsruimte in overleg zijn.

 

Voorzieningen

  • Toegang voor voertuigen via overheaddeur
  • Krachtstroom
  • Volledig geisoleerd
  • Verlichting (LED)
  • Verwarming
  • Brandcompartimentering
  • Elektra aansluiting met voldoende capaciteit
  • Betonvloer (gedeeltelijk vloeistofdicht)
  • Laad-en loskuil met dockshelter en leveller

 

Huurprijs

€ 275.000,- per jaar te vermeerderen met omzetbelasting en een nader vast te stellen voorschot voor het nutsverbruik.

 

 

Oppervlakte

Bedrijfsruimte (circa 10 meter hoog)                                :  ca. 2.500 m²

Bedrijfsruimte (circa 4,5-5 meter hoog)                          :  ca.     900 m²

Bedrijfsruimte verdieping (circa 4,5-5 meter hoog)    :  ca.     900 m²

 

Totaal                                                                                           : ca.   4.300 m²

 

Parkeren

Gratis en voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw.

 

Servicekosten

Er zal een voorschot voor het nutsverbruik in rekening worden gebracht. Afrekening zal op basis van tussenmeters gaan geschieden.

 

Huurperiode

Voorkeur vanaf 5 jaar.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg , op korte termijn.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Hectorstraat 15
5047 RE   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 4.300 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 275.000,- per jaar