VERHUURD

Brochure aanvragen

Korvelseweg 122a Tilburg

Gerenoveerde zelfstandige kantoorruimte met extra opslagruimte

 

Tilburg algemeen

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

De Korvel

De Korvel is een van dé toegangspoorten tot de Tilburgse binnenstad. Op de Korvel zie, beleef en proef je de hele wereld. De Korvelseweg  is kleurrijk, levendig en groen. Winkeliers, ondernemers, huishoudens, ouderen, jongeren, armen en rijken uit de hele wereld zijn op Korvel neergestreken en vieren op alle mogelijke manieren het feest van de diversiteit. De winkelruimte is gelegen aan de Korvelseweg, dé doorgaande winkelstraat ten zuiden van het centrum van Tilburg. De locatie is onder andere goed bereikbaar vanaf de Ringbaan Zuid en de Bredaseweg en ligt nabij de snelweg en het stadscentrum. De Korvelseweg kenmerkt zich door het diverse aanbod van winkels, horeca en dienstverlening, gecombineerd met wonen. Maar ook zijn er verschillende lokale en regionale ondernemers gevestigd, gecombineerd met landelijke formules zoals Kruidvat, Action, Jumper en Albalad supermarkt.

 

Object

De kantoorruimte beschikt over een eigen entree, pantry en toilet en is dus volledig zelfstandig te gebruiken. Het pand waarin de kantoorruimte zich bevindt is een voormalig kantoor van ABN-AMRO wat is her ontwikkelt naar woningen en een kantoorruimte. De kantoorruimte is verdeeld over twee ongeveer gelijkwaardige verdiepingen welke ieder zijn voorzien van voldoende daglicht. De ruimte wordt in de huidige staat, inclusief systeemplafond met led-panelen, opgeleverd en is verder naar wens af te werken. Naast de ca. 50 m² kantoorruimte kan de huurder eveneens gebruik maken van een berging van ca. 6 m²

Oppervlakte

Kantoorruimte                                         ca. 50 m²

Bergruimte                                                 ca. 6 m²

 

Huurprijs

Kantoorruimte                                         € 995,- per maand ex. btw

 

Voorzieningen

  • Eigen entree
  • Verwarming via radiatoren
  • Toilet
  • Pantry
  • Systeemplafond met led-panelen
  • Extra opslagruimte

 

Parkeren

Rondom de kantoorruimte is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,- per uur. Een 5-daagse bedrijfsvergunning kost €13,33 per maand.

 

Huurperiode

In overleg.

 

Opleverdatum

In overleg.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Korvelseweg 122a
5025 JK   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 50 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 995,- per maand