VERHUURD

Brochure aanvragen

Piusstraat 343-20 Tilburg

Centraal gelegen bedrijfsruimte met kantoor op afgesloten terrein

 

Algemeen

Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland en economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. De regio Noord-Brabant staat op plaats 4 van regio’s in Europa met het beste vestigingsklimaat. Tilburg is zeer goed bereikbaar en de Ringbanen zorgen voor een goede verbinding binnen de stad met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden, evenementen en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

De opslagboxen zijn gelegen op een afsluitbaar binnenterrein. Complex gelegen in de wijk ‘Oud-Zuid’ bereikbaar vanuit de Piusstraat welke een directe verbinding met de Ringbaan-Zuid biedt. De ruimte is zeer centraal nabij de Piushaven en aan de rand van het centrum van Tilburg gelegen.

 

Object

Bedrijfsunits met kantoor geschikt voor opslag door bijvoorbeeld een ZZP’er of Mkb’er. Daarnaast ook geschikt voor het opslaan van bijvoorbeeld voorraad, goederen, campers, caravans en auto’s. De units verkeren in goede staat en beschikken over een toilet met fonteintje en kantoorvoorziening met pantry. Daarnaast is de ruimte voorzien van verlichting en een roldeur. In onderling overleg zijn (kleine) aanpassingen in unit mogelijk t.b.v. de gewenste bedrijfsvoering. De bedrijfsunit beschikt over een eigen adres en brievenbus.

Oppervlakte

ca. 103 m²

 

Voorzieningen

–   kantoor;

–   pantry;

–   toilet met fonteintje;

–   verlichting;

–   roldeur;

–   op afgesloten terrein;

–   mogelijkheid tot postadres.

 

Parkeren

Niet van toepassing.

 

Huurprijs

€ 750,- per maand te vermeerderen met BTW

 

Huurperiode

Verschillende huurperioden in overleg mogelijk.

 

Voorschot nutsvoorzieningen

€ 50,- per maand te vermeerderen met BTW

 

Opleverdatum

Direct beschikbaar

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van een factuur.


Adres:
Piusstraat 343-20
5038 WR   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 103 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 750,- per maand