VERHUURD

Brochure aanvragen

Kapitein Hatterasstraat 30 Tilburg

In aanbouw zijnde opslagunit voorzien van overheaddeur en elektra

 

Algemeen

Tilburg is een moderne industriestad met een gezond ondernemingsklimaat, de economische welvaart en voortgang is Tilburg niet voorbij gegaan. Door de gunstige ligging aan de A58, de goede voorzieningen voor transport per spoor en via water is Tilburg een multimodaal logistiek knooppunt. Er werken thans circa 80.000 mensen in diverse sectoren, van de zakelijke dienstverlening tot de industrie, bij zowel kleine als zeer grote ondernemingen. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

 

Locatie

De opslagunit wordt gerealiseerd op het buitenterrein van Bouwbedrijf André Doevendans, gesitueerd aan de Kapitein Hatterasstraat op bedrijventerrein ‘Loven’ te Tilburg. Bedrijventerrein ‘Loven’ wordt gekenmerkt door haar centrale ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg en de diverse invalswegen. Zo vindt u via de Gelrebaan en de Ringbanen eenvoudig uw weg naar het centrum van Tilburg en bereikt u via de Noordoosttangent snel de A58 (Breda – Eindhoven) en de A261 (Tilburg –  Waalwijk).

 

Object

De opslagunit op het terrein van Bouwbedrijf André Doevendans aan de Kapitein Hatterasstraat wordt naar verwachting in november opgeleverd. De loods (ca. 76 m²) zal worden voorzien van een overheaddeur, verlichting, een lichtkoepel en stroompunten. De hoogte van de overheaddeur bedraagt 2.55 meter, de vrije hoogte betreft 3 meter. Er is een gezamenlijke sanitaire voorziening reeds aanwezig op het afsluitbare terrein.

 

Oppervlakte

Circa 76 m²

 

Voorzieningen

  • Overheaddeur
  • Stroomvoorziening
  • Verlichting
  • Lichtkoepel
  • Gezamenlijke sanitaire voorziening

 

Huurprijs

€ 650,- per maand te vermeerderen met BTW.

 

Servicekosten

Nader te bepalen, in overleg met de verhuurder.

 

Huurperiode

In overleg

 

Opleverdatum

Naar verwachting november 2023

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Kapitein Hatterasstraat 30
5015 BB   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 76 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 650,- per maand