VERHUURD

Brochure aanvragen

Wim Rötherlaan 23 Goirle

Moderne turn-key bedrijfsruimte met kantoor en parkeervoorziening

 

Object

Moderne en volledig geïsoleerde bedrijfsunit (2009), bestaande uit circa 35 m² kantoorruimte met toe en aanbehoren in combinatie met circa 115 m² magazijnruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Het pand is onder andere voorzien van krachtstroom en een vlakke betonvloer. Er is een mogelijkheid om bovenop de kantoorruimte extra kantoorruimte te creëren in plaats van de huidige magazijnruimte. Op de begane grond entree naar open en turn-key kantoorruimte met pantry, trapopgang, toilet en meterkast voorzien van grote raampartijen. Vanuit het kantoorgedeelte is eveneens toegang tot de bedrijfsruimte met elektrische overheaddeur. De vrije hoogte in de bedrijfsruimte bedraagt 7 meter, de vrije hoogte boven het huidige kantoorgedeelte bedraagt 3.90 meter.

 

Locatie

Bedrijventerrein Tijvoort is gelegen vlak langs de Turnhoutsebaan welke op zijn beurt prachtig aansluit op de rijksweg A58 Richting Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. De ligging van het pand aan de Wim Rötherlaan direct tegenover sportclub GSBW en in de directe omgeving van  Club Pellikaan, Karwei, Thermen Goirle en VOAB zorgt voor veel zichtbaarheid bij particulieren wat een goede kans voor groei in naamsbekendheid biedt. Bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed te noemen. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is prima. Er is een bushalte op ca. 5 minuten loopafstand gelegen. Bedrijventerrein Tijvoort heeft een omvang van ca. 80 ha en telt op dit moment in totaal 245 bedrijfsvestigingen.

 

Algemeen

Het object is gesitueerd op bedrijventerrein Tijvoort te Goirle. Tijvoort is economisch gezien van grote waarde voor Goirle, behoud en versterking van het vestigingsklimaat voor ondernemers is dan ook een belangrijk speerpunt van de gemeente. De gemeente Goirle is voornemens het bedrijventerrein volledig te revitaliseren. Enkele speerpunten zijn, behoud van de huidige bedrijvigheid, duurzaam opereren, veiligheid en strikte handhaving van de openbare ruimte.

 

Oppervlakte

Magazijnruimte BG:                    ca. 80 m²

Magazijnruimte verdieping:    ca. 35 m²

Kantoor:                                          ca. 35 m²

 

Huurprijs

€ 1.495,- per maand excl. BTW

 

Specificaties

– volledig geïsoleerd;

– vrije hoogte van 7 m;

– pantry met bovenkastjes;

– volledig betegeld toilet met fonteintje;

– elektrische overheaddeur (400 cm  x 400 cm);

– cv-installatie in combinatie met radiatoren en heater;

– meterkast met voldoende groepen en krachtstroom;
– vlakke betonvloer;

– SCIOS scope 10 elektra keuring uitgevoerd in 2023.

 

Parkeren

Het pand beschikt over een eigen parkeervoorziening voor de deur.

 

Servicekosten

Niet van toepassing

 

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige perioden in overleg.

 

Opleverdatum

In overleg.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 

 


Adres:
Wim Rötherlaan 23
5051 JS   Goirle

Totaal aantal m²:  ca. 150 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.495,- per maand